29 / 04 / 2024

emekli toki

emekli toki

Diyarbakır’daki emekliler, Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 TL taksitle satışa sunduğu konutlara yoğun ilgi gösteriyor.

TOKİ emekli konutlarında başvurular konut sayısını aştı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 lira taksitle satışa sunduğu konutlara emekliler yoğun ilgi gösteriyor.

Ergün Turan: Emekliler için 200 bin konut hazırlıyoruz!

TOKİ Başkanı Turan "200 bin yeni konut ile başta emeklilerimiz olmak üzere, dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için faaliyetlerimizi hızlandırdık" dedi.

Emeklilerin TOKİ'den ev alabilme şartları!

TOKİ, emeklileri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı. Kirada yaşayan emekliler, kimlik fotokopisiyle başvurabilecek. Ayda 250 lira taksitle ev için tek şart üzerine kayıtlı mülkiyet olmaması...

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

Tokat Dedeli emekli TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Isparta'da 20 bin emekli TOKİ için bekliyor!

Türkiye Emekliler Derneği İsparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, emeklilere konut kazandırma noktasından çıktıkları TOKİ konut projesinde kayıtların devam ettiğini ve şuana kadar 20 bine yakın kayıt aldıklarını söyledi.

Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamındaki daireler kurayla satılacak. İşte, Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016 detayları...

Emekli TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura tam listesi!

Kura çekilişinin bugün saat 10:00’dan itibaren açıklandığı projede 200 adet daire emekliye özel satışta. İşte Emekli TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura tam listesi...

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

200 adet konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ projesinde kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek’te TOKİ tarafından Emekli Grubu için hayata geçirilecek olan 324 kuralı olarak satılyor. Peki, Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

200 konutluk TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

emekli toki Haberi

emekli toki

Diyarbakır’daki emekliler, Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 TL taksitle satışa sunduğu konutlara yoğun ilgi gösteriyor. Emekliler Derneği Diyarbakır Şube Sekreteri Cumali Bozkurt, derneklerinin 4 bin 500 üyesinin bulunduğunu belirterek, “Son zamanlarda genel merkezimiz ile TOKİ arasında yayılan anlaşmada, hükümet üyelerimize ucuz konut yapılması için bir taahhütte bulunmuş. Başbakanımızda televizyonda gerekli açıklamaları yaptı. Üyeler bunu duyduktan sonra şubemizde kayıt için daha çok yoğunluk oluşturdu. Biz şimdi burada işlemleri yapıyoruz, ön kayıt işlemleri yapıyoruz. İleriki zamanda TOKİ ile ilgili belgeler bize geldikten sonra o formları gerekli açıklamaları tekrar üyelerimize açıklayacağız. Şu anda işlemler devam ediyor” dedi. Diyarbakır’da konut almak için şimdiye kadar bin 500 kişinin başvuruda bulunduğuna dikkat çeken Bozkurt, “Valiliğe dilekçemizi...