01 / 05 / 2024

emekliler burs verilmesi

emekliler burs verilmesi

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi'ni Karalar, emekliler derneğini kendi evi gibi gördüğünü, il başkanlığı döneminde derneğin önemli desteğini aldığını belirtti.

Yabancıya vatandaşlık hakkı verilmesi ülke ekonomisini canlandıracak!

1 milyon dolarlık taşınmaz mülk alımı yapan yabancı yatırımcıya vatandaşlık hakkı verilmesi ile ilgili Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve MAKSEM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan görüşlerini açıkladı.

Konut alan yabancıya vatandaşlık verilmesi olumlu bir adım!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, konut satışında, belli bir limitin üzerinde gayrimenkul satın alan yabancılara TC vatandaşlığı verilmesi kararını olumlu bir adım olarak nitelendirdi.

Yabancılara vatandaşlık verilmesi çok yerinde bir karar!

Resmi Gazete'de yayınlanan yabancılara vatandaşlık verilmesi hakkındaki yasayla ilgili Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık görüşlerini açıkladı.

Türkiye Emekliler Derneği'nden Kızılay'a misafirhane!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), kendi imkanlarıyla inşa ettiği 110 yatak kapasiteli misafirhaneyi, emeklilerin hizmetine sundu. Ankara Kızılay’daki misafirhanenin özellikle kent dışından gelen dernek üyelerine hizmet vermesi amaçlanıyor.

TOKİ Batman Emekliler Derneği Projesi'nde teslimler sona eriyor!

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi kapsamında 1. Bölgede inşa ettirilen 541 adet konutun teslim işlemleri 01 Aralık - 16 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Batman Merkez Emekliler Derneği Projesi'nde teslimler başlıyor!

Batman Merkez Emekliler Derneği Projesi'nde yer alan 541 adet konutun teslimleri bugün itibariyle başlıyor. Projenin teslimleri 16 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek.

Adanalı emekliler TOKİ konutlarına talip!

Emeklilere yönelik diğer illerde yapılan TOKİ konutlarının satılmadığı yönünde iddialar ortaya atıldı. Adana’da yaşayan emekliler ise, bu konutların Adana’ya yapılması halinde hepsinin vakit kaybetmeden alınacağı ileri sürdü.

Gaziantepli Emekliler, Kuzey Şehir Konutları'nı bekliyor!

Türkiye Emekliler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Kadir Sümer, Gaziantep’te ikamet eden emekli vatandaşların, dar gelirli ailelere ve emeklilere yönelik yapılacak olan konutları beklediklerini söyledi.

TOKİ Batman Emekliler Projesi'nde konut teslim dönemi sona erdi!

450 konutluk TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Projesi'nde konut teslim dönemi sona erdi.

TOKİ Batman Emekliler Derneği Projesi'nde teslimler başlıyor!

TOKİ tarafından Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi kapsamında 3. Bölgede inşa ettirilen 450 adet konutun teslim işlemleri 12 Ekim-31 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bahadır Kul Architects'ten mimarlık öğrencilerine burs!

Bahadır Kul Architects tarafından Türkiye’deki devlet üniversitelerinin mimarlık fakülte ve bölümlerinde öğrenim gören, başarılı fakat maddi olanakları kısıtlı öğrencilere burs verileceğini açıklandı.

Nef Vakfı’nda öğrencilere 12 ay kesintisiz burs desteği!

7'den 70'e desteğe ihtiyaç duyan herkesin hayatına dokunan Nef Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız ve 12 ay kesintisiz burs desteği sunuyor. 14 Ekim’e kadar devam eden burs başvurularına, 2 haftada 1.500’ün üstünde başvuru geldi.

Emekliler de arazinin emlak vergisini öder!

Sözcü Gazetesi yazarı olan Sezgin Özcan bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Emekliler de arazinin emlak vergisini öder mi? sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

emekliler burs verilmesi Haberi

emekliler burs verilmesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi'ni Karalar, emekliler derneğini kendi evi gibi gördüğünü, il başkanlığı döneminde derneğin önemli desteğini aldığını belirterek," Emeklilere burs verme gibi bir düşüncemiz var. "dedi Yerel seçimler öncesinde siyasi çalışmalarını yoğunlaştıran Karalar, Türkiye Emekliler derneği Adana Şubesi'nin konuğu oldu. 

Başkan Seyfi H. İyiyürek, yönetim kurulu üyeleri ve üye emeklilerce sevgi ile karşılanan Karalar, emeklilerin taleplerini dinledi. Karalar'a yerel yönetimlerden bekledikleri 10 maddelik taleplerini sıralayan İyiyürek, şunları söyledi: "65 yaş ve üzeri emeklilere tanınan Belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanma imkanının 60 yaşa kadar indirilmesi. Kentsel dönüşümde evi olmayan emeklilere öncelik verilmesi.  Emeklilere ek gelir sağlayacak projeler sağlanmalı. Kooperatifçilik teşvik edilmeli. Emeklilerin ucuzluktan faydalanmalı. Yaşlı emeklilere toplum duyarlılığının ilgili günler...