01 / 05 / 2024

emekliler ev sahibi olacak

emekliler ev sahibi olacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Evi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Türkiye genelinde, başta konut sahibi olamamış büyüklerimizi ev sahibi yapmak için yoğun bir uğraş içindeyiz" dedi.

Ev sahibi olamayan emeklilere müjde!

Ev sahibi olamayan emekliler için proje başlatan Türkiye Emekliler Derneği, İstanbul, Ankara, Konya ve Bursa’da uygun fiyatla satılacak projeler başlattı...

TOKİ Kırşehirli emeklileri ev sahibi yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırşehir'deki emeklileri ev sahibi yapmak için harekete geçiyor. 81 ilde birçok emeklinin ev sahibi olacağı projede emekliler 300 lira taksitle evlerine kavuşacak.

Emekliler 300 TL taksitle ev sahibi olacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), emeklileri 300 TL taksitle ev sahibi yapacak. TOKİ, 2017’de inşa edeceği 65 bin sosyal konutun yüzde 25’ini emeklilere ayıracak.

Emekliler uygun koşullarda ev sahibi olacak!

65. Hükümet'in çalışmalarına göre, emekliler uygun koşullarda ev sahibi yapılacak. Ev alana kredi desteği verilecek. İş hayatına atılan kadınlara para verilecek, tazminat fonu gelecek..

5 bin 300 kişi TOKİ'den ev sahibi olmayı bekliyor!

Türkiye Emekliler Derneği Maltepe Şubesi Başkanı Azmi Şahin, Türkiye'de 12 milyon emeklinin yarısının evi olmadığını söyledi. Şahin, ''Maltepe Şubesi olarak 5 bin 300 kişiyi TOKİ'den ev sahibi olmayı bekliyor" dedi.

Konya'daki bütün emekliler ev sahibi olacak!

Türkiye Emekliler Derneği Konya Şube Başkanı Gülhan Çağlar, TOKİ Başkan Yardımcısı Sami Er ile görüştüğünü ve Sami Er'in derneğe kayıttı bütün emeklileri ev sahibi yapacaklarını söylediğini bildirdi.

Emekliler TOKİ'den nasıl ev sahibi olabilir?

Seçimlerden sonra konut çalışmaları başladı. Emekliler ayda 250 lira taksitle ev sahibi olacak. Peki şartları neler? Nasıl alınacak? İşte bütün bu soruların cevapları...

Evi olmayan emekliler ev sahibi olacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Evi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Türkiye genelinde, başta konut sahibi olamamış büyüklerimizi ev sahibi yapmak için yoğun bir uğraş içindeyiz" dedi.

Mehmet Ali Şahin: Hedefimiz evi olmayanı ev sahibi yapmak!

TOKİ, Karabük'te emekliler için yapılacak konutlara ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, hedeflerinin ev sahibi olmayan her Karabüklü emekliyi ev sahibi yapmak olduğunu aktardı.

TOKİ Osmaniye'de emeklileri ev sahibi yapacak!

TÜRKİYE Emekliler Derneği (TÜED) Osmaniye Şubesi Başkanı Mustafa Uyan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emeklilerin ev sahibi olabileceği proje hazırlandığını söyledi.

TOKİ Karabük'te TÜED üyelerini ev sahibi yapacak!

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, Derneğe üye emeklileri ev sahibi yapmak için TOKİ ile görüşmelere başladıklarını belirterek, TOKİ yetkililerinin konuya sıcak baktıklarını söyledi.

Emekliler TOKİ projesiyle kira öder gibi ev sahibi olacak!

Kirada oturan emeklilerin TOKİ'den ucuza ev talebi Başbakan Ahmet Davutoğlu'na iletildi. Bu sayede milyonlarca emeklinin yüzü güldü. Emekliler bu kampanya ile kira öder gibi ev sahibi olabilecek..

Toki emeklileri 341 lira taksitle ev sahibi yapacak!

TOKİ 341 liradan başlayan taksitlerle emekliyi ev sahibi yapacak Bir evim olsun' diyen emeklilerin hayalleri gerçek oluyor. Emekliler için ucuz konut hayata geçiriliyor.

emekliler ev sahibi olacak Haberi

emekliler ev sahibi olacak


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Evi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Türkiye genelinde, başta konut sahibi olamamış büyüklerimizi ev sahibi yapmak için yoğun bir uğraş içindeyiz" dedi. TOKİ'nin, 250 lira taksitle satışa sunduğu konutlara emeklilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Turan; Ankara ve Malatya'da kura ile satışa çıkarılan konutlara başvuruların, ilk günlerde konut sayısını aştığını...