04 / 05 / 2024

Emeklilere ucuz paketle tatil fırsatı

Emeklilere ucuz paketle tatil fırsatı

Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, kampanya ile amaçlarının otellerin havayollarının boşluklarını da değerlendirerek emeklilere çok özel fiyatlarla tatil imkanı sunabilmek olduğunu belirtti. Organizasyon, perşembe gününden itibaren başlıyor...

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emeklilere, dar gelirlilere, asgari ücretli ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

Emeklilere TOKİ’den müjde geldi! Her beş evden biri emeklilerin olacak! Ucuz konutları kaçırmayın

Türkiye’nin en büyük sosyal konut projesi olacak olan TOKİ ucuz konut projesindeki her beş evden biri emeklilere ayrılacak. İşte detaylar…

Erzurum'da emeklilere ucuz konut sözü!

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, emeklilere konut projesi için TOKİ ile görüşmelere başladı.

TOKİ konutlarının dörtte biri emeklilere!

TOKİ’nin 67 ilde satışa çıkardığı 50 bin ucuz sosyal konut için başvurular devam ediyor. Ucuz konutta şimdi sıra emeklilere geldi. TOKİ'nin 50 bin sosyal konut projesi kapsamında emekli vatandaşların başvuruları alınıyor.

TOKİ'den emeklilere ucuz konut fırsatı!

Dar gelirliyi ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emekliler için de fırsatlar sunuyor...

Emeklilere ucuz konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un açıkladığı gayrimenkul sektörünü hareketlendirecek çalışmanın ardından bir konut projesinin daha emekliler tarafından başlatıldığı ortaya çıktı. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli vatandaşlar için 300 bin konut için harekete geçti.

Emeklilere ucuz ev müjdesi!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, emeklilere düşük bedelle ev sözünün arkasında olduklarını belirtti. Bakan Elvan, Mersin merkez ve ilçelerde tahsisi yapılan arsalara TOKİ'nin yapacağı konut inşaatlarının yüzde 20'si tamamlandığında talep toplamaya başlayacaklarını söyledi.

Adanalı emeklilere ucuz konut projesinde sona gelindi!

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek "Adanadaki emeklilere ucuz koşullarda konut yapılması konusundaki çalışmaların son aşamaya geldiğini, Vali Mahmut Demirtaş'ın girişimleri sonucu, arsa temin edilerek TOKİ'ye devredildiğini, artık temel atma aşamasına gelindiğini" açıklad

Kocaelili emeklilere TOKİ müjdesi!

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve beraberindekiler Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanı Ali Tunç, emeklilere ucuz konut sağlama noktasında TOKİ ile bir anlaşma yaptıklarını belirtti.

Tuncay Sonel'den emeklilere TOKİ müjdesi!

TOKİ'deki 32 boş dairenin emeklilere verileceğini açıklayan Kaymakam Tuncay Sonel, "Edincik Mahallesinde TOKİ konutları var orada 32 boş daire var. Bunlar emeklilerimize ayrıldı" dedi

Uşak’ta yaşayan emeklilere TOKİ müjdesi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan ve Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak'taki emeklilere müjdeli haberi verdi. Turan, “Başkanımız Cahan’la görüşüyoruz. Yakın zamanda emeklilerimize müjdeler vereceğiz” dedi.

Emekli derneklerinde ucuz ev kavgası çıktı!

Türkiye İşçi Memur Bağ-Kur Emeklileri Derneği Başkanı Hamdi Öz, Türkiye Emekliler Derneği’nin “ucuz ev” vaadi ile üyelerini transfer ettiği iddiası ile Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Naci Ağbal'dan Bayburtlu emeklilere konut müjdesi!

Bakan Ağbal'dan Bayburtlu emeklilere konut müjdesiMaliye Bakanı Ağbal: Seçim beyannamenizdeki müjdemiz kapsamında, Bayburt'ta emeklilerimiz için 200 konut yapımına başlayacağız.

Emeklilere ucuz paketle tatil fırsatı Haberi

Emeklilere ucuz paketle tatil fırsatı

JOLLY Tur, Türkiye Otelciler Federasyonu'nun (TUROFED) önderliğindeki uygulama çerçevesinde emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan müşterilere Temmuz-Aralık arasında yurtiçi oteller başta olmak üzere, kültür turlarında, yurtdışı seyahatlerde, ulaşım hizmetlerinde özel indirimli seyahat paketleri ve kampanyalar sunacak. 


Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, kampanya ile amaçlarının otellerin, havayollarının boşluklarını da değerlendirerek emeklilere çok özel fiyatlarla tatil imkanı sunabilmek olduğunu belirtti. 


Uygulama ile emeklilerin özellikle sonbahar kış mevsimlerinde evde zaman geçirmek yerine ucuz paketlerle lüks otellerde tatil yapabilmesi imkanı...