08 / 07 / 2024

emekliye banka promosyonu 2021 ne kadar

emekliye banka promosyonu 2021 ne kadar

Emeklilerin maaşlarına göre 500, 625 ve 750 lira olan taban promosyon, özel bankaların kampanyalarıyla beraber 1750 liraya kadar yükseldi...

Herkes bekliyordu, emekliye bu ay ek ödeme 12 bin TL oldu! TEB emekli promosyon ne kadar? İşte TEB emekli promosyon 2024

'Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor?' sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki TEB emekli promosyon ne kadar? İşte TEB emekli promosyon 2024...

Emekli promosyon başvurusu yapacaklar dikkat! 

Emekli promosyon kampanyalarının temmuz zammı ile değişmesi bekleniyor. Uzmanlar banka promosyonu başvurusu yapacak emekli vatandaşları uyarıyor. Haziran ayı banka promosyonları ile birlikte yer alan tüm detaylar.

QNB Finansbank'tan 30 Haziran 2024 uyarısı! Başvuranın hesabına ay sonuna kadar maaşa ek 15 bin TL yatırılacak!

Haziran ayı ile birlikte pek çok banka da emekli promosyonlarında güncellemeye gitti. Peki QNB Finansbank emekli promosyonu ne kadar? Finansbank emekliye ne kadar promosyon veriyor? 

Banka banka haziran ayı promosyon rakamları! Bankalar güncel haziran ayı emekli promosyonlarını açıkladı...

Banka promosyonu kampanyalarına tek tek haziran ayı güncellemesi yapıldığı kaydedildi. Buna göre, en yüksek emekli promosyonu 20.000 TL'ye dayanıyor. İşte banka banka emekli promosyon miktarları...

En yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi?

Haziran ayının gelmesi ile birlikte bankalar, emekli maaş promosyonlarını da güncellemiş oldu. Güncellemeler ile beraber yenilenen banka promosyonları bir kez daha gündemdeki yerini koruyor. Bankalar yeni promosyon tutarlarıyla emeklilere 20 bin TL'ye varan promosyon fırsatı sağlamaktadır.

İş Bankası yeni emekli promosyonu Haziran 2024! Başvuran emeklinin hesabına işte tam bu kadar yatırılacak! 

Pek çok emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırırken en çok merak edilen bankaların başında da İş Bankası geliyor. Peki İş Bankası Haziran 2024 emekli promosyonu ne kadar? 

Güncel emekli promosyonları ne kadar oldu? En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

Bankalar emekli promosyonlarını güncellediler. Milyonlarca emekli "En yüksek promosyonu hangi banka sunuyor?" sorusuna cevap arıyor. Buna göre, bankaların emekli promosyonları ve banka banka güncel rakamlar neler? 

En yüksek emekli promosyonu veren bankalar! 11 banka güncel promosyon kampanyalarını açıkladı!

Emekliye ek gelir sağlayan banka promosyon miktarları vatandaşlar tarafından takip edilip merak ediliyor. Buna göre, 11 banka tarafından güncel emekli promosyon kampanyaları  açıklandı. Bu süreçte güncel olarak 20 bin TL'ye dayanan emekli promosyonları dikkat çekiyor. 

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? En yüksek promosyon veren banka hangisi? Emekliler hemen bakın!

Ziraat Bankası SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Banka aracılığıyla alan müşterilerine özel promosyon ödemesini duyurdu. Peki Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? En yüksek promosyon veren banka hangisi? Emekliler hemen bakın!

Emekliye maaşa ek kesin yatacak rakam belli oldu: Emekli maaş promosyonu ne kadar? İşte TEB emekli promosyon 2024!

Milyonlarca emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. TEB, Mayıs 2024 promosyonunu açıkladı. Peki TEB emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte TEB emekli promosyon 2024! 

Emeklilerin hesabına kesin bu kadar yatacak! İş Bankası emekli promosyonu 2024! 

Milyonlarca emekli hangi bankanın kaç TL promosyon verdiğini merak ediyor. En çok araştırılan banka da İş Bankası oluyor. Peki İş Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte İş Bankası emekli promosyon 2024..

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

Bankalar emekliler için resmen yarışa girdi. En çok promosyon veren bankalar ise emekliler tarafından merak ediliyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

T.C. ile emekli promosyon sorgulama 2024! Emekliler şimdi kontrol edin: Emekliye en çok promosyon veren bankalar!

Milyonlarca emekli, banka promosyonları ile ilgili son dakika gelişmelerini merakla araştırıyor. Peki T.C. ile emekli promosyon sorgulama nasıl yapılır? İşte emekliye en çok promosyon veren bankalar 2024...

emekliye banka promosyonu 2021 ne kadar Haberi

emekliye banka promosyonu 2021 ne kadar

Emeklilere, dul ve yetimlere bankalardan promosyon fırsatı devam ediyor. 3 yıllık taahhüt süresini dolduranlar ikinci promosyonunu alırken, yeni emekliler de imkandan yararlanıyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; maaşa göre en az 500, 625 ve 750 lira ödenirken, özel bankaların kampanyalarıyla tutar daha da artıyor. Kimi bankalar hiçbir ek koşul olmadan, bazıları da maaş taşıma ya da ek ürün kullanma koşullarıyla yüksek promosyon veriyor.

HANGİ BANKA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

AKBANK: 30 Nisan'a kadar maaşını taşıyanlara 850, 1.050, 1.250 lira.

DENİZBANK: Maaşa göre 675, 850, 1.000 lira.

FİBABANKA: Maaşa göre 500, 625, 750 lira

GARANTİ BBVA: Maaşa göre 1.000, 1.250, 1.500 lira. Emekli arkadaşlarını davet edenlere de her bir arkadaşı için 150 lira.

HALKBANK: Maaşa göre 500, 625, 750 lira.

ING: Ek koşul olmadan maaşa göre 675,...