15 / 05 / 2024

emekliye toki

emekliye toki

Başbakan Davutoğlu, "Başta emeklililer ve dar gelirlilere hitap etmek üzere 240 ay vade, 250 TL taksitle TOKİ konutlarını sunacağız" dedi.

TOKİ'den emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesi! 81 ilde resmen talep toplanıyor!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen TOKİ 2022 projeleri için talep toplanıyor. TOKİ, emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesini verdi. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm ayırıntılar...

TOKİ'den emekliye 2021 fırsatı!

TOKİ her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce emekliyi ev sahibi yapmak için kolları sıvadı. İşte TOKİ emekliye ev İstanbul 2021 projeleri...

Evi olmayan emekliye TOKİ desteği artırılacak!

Yeni yılda devreye alınması beklenen uygulamalar kapsamında iş kuran emekliye teşvik verilecek, evi olmayanlara 'TOKİ desteği’ artırılacak.

TOKİ'den emekliye ucuz ev başvuru şartları nedir?

Türkiye Emekliler Derneği, TOKİ projelerinde emeklilere ayrılan yüzde 25'lik kontenjanın yüzde 50'ye çıkartılması için çağrı yaptı. İşte emekliye kira öder gibi ev sahibi olma imkanı verecek olan çağrıyla ilgili tüm detaylar...

Emekliye TOKİ kontenjanı yüzde 50'ye yükseltilsin!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Mali Sekreteri Ömer Kurnaz yaptığı açıklamada "Emeklilere TOKİ konutlarından kontenjan ayrılmasını sağlayan uygulamanın kapsamının genişletilmesini ve yüzde 25 olan kontenjan oranının yüzde 50'ye çıkarılmasını istiyoruz" dedi.

TOKİ hangi illerde emekliye ev yapıyor?

TOKİ emeklilere özel 321 adet konutu önümüzdeki günlerde satışa çıkaracak. Kurayla satışa çıkacak dairelerin fiyatları 90 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ hangi illerde emekliye ev yapıyor?

TOKİ evi olmayan emekliye konut yapacak!

Evi olmayan emekliye konut müjdesi; İlimizde emekliler için bin 600 konut yapılacak.

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası başvuruları için son gün!

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası kapsamında emekli vatandaşlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. Uygun taksit ve fiyat avantajının bulunduğu kampanya 17 ili kapsıyor.

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası'nda son başvurular yarın!

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası kapsamında başvuru dönemi yarın sona erecek. Toplamda 17 ilde emekliye özel olarak satışa sunulacak projeler için kura tarihleri farklılık gösteriyor.

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası kura tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında yer alan Emekliye İkinci Bahar Kampanyası'nda 17 ilde uygun taksitler ve fiyatlarla daireler satışa sunulacak. Peki kura çekilişleri ne zaman?

TOKİ Darende'de emekliye ev satacak!

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, 1 Kasım seçimleri öncesindeki vaatleri arasında yer alan ‘emekliye ev müjdesinden’ Darende’nin de yararlanacağını söyledi.

TOKİ Emekliye İkinci Bahar başvuruları için bugün son gün!

TOKİ, 'Emekliye ikinci Bahar Projesi' kapsamında ilk aşamada 17 ilde 4 bin 354 konut için düğmeye bastı. 9 Aralıkla başlayan başvuru süresi, bugün itibariyle doluyor.

TOKİ Şanlıurfa Akabe'de emekliye özel 293 TL taksitle!

TOKİ Şanlıurfa Akabe'de emekliye özel 293 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Kura çekilişi 9 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek olan projede 500 TL başvuru bedeli kabul ediliyor.

emekliye toki Haberi

emekliye toki

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti genel merkezinde AK Parti Genişletilmiş İl ve Belediye Başkanları Toplantısı'nda, TOKİ'de yeni bir hamle başlatarak 200 bin yeni konut projesini hayata geçireceklerini belirterek, şunları kaydetti:


"Başta emeklilerimiz olmak üzere, özellikle dar gelirlilere hitap etmek üzere, 75 metrekarelik geçmişte ürettiğimiz konutları, şimdi 240 ay vadeyle ve sadece 250 lira taksitle hizmete sunacağız inşallah. Devlet memurlarının özel sektörde çalışan eş durumlarıyla ilgili yer değiştirme yönetmeliğinde kesintisiz 3 yıl prim ödeme şartı vardı, bu 3 yıl prim ödeme şartını 2 yıla düşürüyoruz."


TARIMSAL KOOPERATİFLERİN BORÇLARI ERTELENECEK

Tarımsal kooperatiflerin bütün borçlarının da ertelenecek ve yeniden yapılandırılacağını açıklayan Davutoğlu, "Damlama sulama yapanların elektrik fiyatlarını da yine 2015 yıl sonundan itibaren mevcut tarımsal sulama fiyatlarının altına çekiyoruz. 2015 yılı yaş çay alım fiyatını...