06 / 05 / 2024

Emel erdal acar boşanıyor mu

Emel erdal acar boşanıyor mu

Ünlü işadamı Erdal Acar (47) ile eşi modacı Emel Acar (40) ayrıldı. Bir süredir boşandıkları yolunda çıkan haberleri yalanlayan çiftin, Acarkent’te ayrı evlere taşındığı öğrenildi

Kardelen-Erdal Acar çifti yeni yuvaları için kolları sıvadı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısındaKardelen-Erdal Acar çiftinin yeni evlerini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

97.5 milyon TL'lik dev villanın sahibi Erdal Acar çıktı!

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan bir malikane, 97 milyon 500 bin TL’ye satışa çıktı. Herkesin merak ettiği özel havuzlu ve 2 bin 500 metrekarelik evin sahibi Erdal Acar çıktı!

Kerimcan Durmaz Acarkent'ten kovuldu mu?

İddialara göre, Acarkent’in sahibi Erdal Acar, şirketinde çalışan görevliler aracılığıyla Kerimcan Durmaz’ı Acarkent sitesinden kovdu...

Erdal İnönü Kent Parkı'nda sona gelindi!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Erdal İnönü Kent Parkı’ndaki çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Arlino Sauna Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arlino Sauna Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Erdal Acar ve Erdinç Acar imzasıyla kuruldu.

Erdal Çelebi: Darbe girişiminden en çok emlak sektörü etkilendi!

Yaşanan darbe girişimden en çok etkilenen sektörlerden birisinin emlak sektörü olduğunu ancak kötü günleri yavaş yavaş geride bıraktıklarını ifade eden BEMO Başkanı Erdal Çelebi, sektörün durumunu Bursa Sancak Gazetesi'ne değerlendirdi.

Tekin Acar Cosmetics Türkiye'deki 84.mağazasını açtı!

Türkiye genelinde mağaza sayısını her geçen gün arttıran Acar Cosmetics, Axis İstanbul Kağıthane’de şube açtı. Tekin Acar Cosmetics, Mayıs ayından bu yana açtığı 8 mağazasıyla, Türkiye genelindeki mağaza sayısını 84’e yükseltti.

Erdal Acar, Kardelen Ergin'e 1 milyon TL'ye villa aldı!

Erdal Acar 24 Temmuz'da Çeşme'de evleneceği Kardelen Ergin için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Düğün hediyesi olarak Alaçatı'dan 1 milyon TL değerinde yazlık villa aldı.

Tekin Acar Cosmetics Türkiye'deki mağaza sayısını 83'e yükseltti!

Türkiye'nin bir numaralı kozmetik markası Tekin Acar Cosmetics, 2016 yılında da mağaza açılışlarına her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Kastamonu kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Acarlar Gayrimenkul işletmecisi Erdal Acar, "Kentsel dönüşüm şehrimizin birçok noktasında uygulanıyor. Bunların yıkılarak yenilerinin yapılması hem daha sağlam hem de daha modern görünüme kavuşması çok önemli" dedi.

Tekin Acar, Türkiye genelinde mağaza açmaya devam ediyor!

Türkiye'nin 1 numaralı kozmetik markası Tekin Acar Cosmetics, 2016 yılında da mağaza açılışlarına her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Marmaris Emel Sayın Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Marmaris'te "Emel Sayın Koyu" olarak da bilinen İnbükü Tabiat Parkı'ndaki kaçak yapılar yıkıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nün gelişme planı hazırlayarak önümüzdeki yıl İnbükü Tabiat Parkı'nı tekrar hizmete açacağı öğrenildi.

Erdal Edip Yılmaz, Saf GYO'daki görevinden ayrıldı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Proje ve Maliyet Mücadelesinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erdal Edip Yılmaz görevinden bugün itibariyle ayrıldı.

Emel erdal acar boşanıyor mu Haberi

Emel erdal acar boşanıyor mu


Emel-Erdal Acar çiftinin 19 yıllık evliliği çatırdıyor. Acarkent'te başka bir villaya taşınan Emel Acar boşanma kararı aldığı iddia ediliyor


Ünlü işadamı Erdal Acar (47) ile eşi modacı Emel Acar (40) ayrıldı. Bir süredir boşandıkları yolunda çıkan haberleri yalanlayan çiftin, Acarkent’te ayrı evlere taşındığı öğrenildi. İki çocuk sahibi olan çiftin boşanmasına Erdal Acar’ın babası İsmet Acar’ın engel olduğu öne sürülüyor.


SESSİZ SEDASIZ

Erdal Acar boşanma söylentileri üzerine “Neredeyse torunum olacak. Bu yaştan sonra ne boşanması. Her şey gayet güzel gidiyor. Bu söylentiyi kim neden çıkardı anlamış değilim” demişti. Ancak çifte yakın kaynaklar boşanmanın kaçınılmaz olduğunu, ailenin bu işi sessiz sedasız halletmek istediğini belirtiyor. 


Çapkınlıklarıyla bir dönemin playboyu olarak anılan Erdal Acar’ın 1993 Türkiye ikinci güzeli Emel Yıldırım’la evliliği çalkantılı...