18 / 05 / 2024

Emel Topcu

Emel Topcu

Bahem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emel Topcu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Şubat'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Ülkü Sokak'ta kuruldu.

Progi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Progi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Topcu tarafından kuruldu.

Terawatt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terawatt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Topcu tarafından kuruldu.

Paradoks İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradoks İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Topcu tarafından kuruldu.

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Can İstemi, Emel Arslan, İbrahim Kütük, Kutban Beşbaş ve Seyfettin Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Gemyıl İnşaat Yapı Nalburiye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemyıl İnşaat Yapı Nalburiye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emel Kabaosmanoğlu tarafından kuruldu.

Ml Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ml Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emel Balcı tarafından kuruldu.

Murathan Global İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murathan Global İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emel Tuğba Yaras tarafından kuruldu.

Pırlanta zümrüt kolyeler 3 bin 636 TL'den başlıyor! Net yüzde 60 indirim! Emel pırlanta 9 Mart 2023 fiyat listesi

Emel pırlantada pırlanta zümrüt kolyeler 3 bin 636 TL'den başlıyor! Tüm pırlanta takılarda net yüzde 60 indirim kampanyası devam ediyor. Emel pırlanta 9 Mart 2023 fiyat listesi.

Emel Pırlanta'da beştaş pırlanta yüzüklerin fiyatı aniden düştü! Yüzde 60 indirim! 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Emel Pırlanta, beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 60 indirim uygulandı. Peki, Emel Pırlanta​​​​​​​'da  beştaş  pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte 24 Şubat 2023 Emel Pırlanta beştaş pırlanta yüzük fiyat listesi...

Sdm Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sdm Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Dağıstan Topcu, Serhan Yılmaz ve Mahmut Gündeş ortaklığında kuruldu.

Tektaş pırlanta kolyelerde büyük indirim! 7 bin 775 TL yerine sadece 3 bin 17 TL! Emel pırlanta 20 Ocak fiyat listesi

Emel pırlantada tektaş pırlanta kolyelerde  görülmemiş indirim başladı. Pırlanta kolye 7 bin 775 TL yerine sadece 3 bin 17 TL'den satılıyor. İşte Emel pırlanta 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Pırlanta gerdanlıklarda dev fırsat! Tam yüzde 60 indirim! Bakan bir daha bakıyor Emel Diamond 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Emel Diamond'ta tüm pırlanta takılarda tam yüzde 60 indirim başladı. Fiyatları görenler gözlerine inanamıyor. Bakan bir daha bakıyor. Emel Diamond 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Emel Pırlanta'da beştaş pırlanta yüzüklerin fiyatı birden düştü! Yüzde 60 indirim! 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Emel Pırlanta, beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 60 indirim uygulandı. Peki, Emel Pırlanta​​​​​​​'da  beştaş  pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte 7 Ocak 2023 Emel Pırlanta beştaş pırlanta yüzük fiyat listesi...

Emel Topcu Haberi

Emel Topcu

Bahem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emel Topcu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Şubat'ta kuruldu. 


Bahem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri resmi ve özel inşaatlar yapmak yaptırmak.


Bahem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Ülkü Sokak, No:5 İç Kapı...