25 / 08 / 2024

Emg Taahhüt Dış iletişim

Emg Taahhüt Dış iletişim

Emg Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli  ile Emin Emre Gücenmez tarafından kuruldu.

Enshaa İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enshaa İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Arslan ve Esma Arslan ortaklığında kuruldu.

Makkon Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makkon Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Musa Kıyak tarafından kuruldu.

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Karağaçlı tarafından kuruldu.

Emg Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emg Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli  ile Emin Emre Gücenmez tarafından kuruldu.

Avcılar Atay İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcılar Atay İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Acınan ve Uğur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Besmech Mühendislik Taahhüt Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besmech Mühendislik Taahhüt Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Kocayolcu tarafından kuruldu.

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Tuzcuoğlu tarafından kuruldu. 

Shaman Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shaman Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Altay tarafından kuruldu...

Loop İnşaat Mühendislik Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loop İnşaat Mühendislik Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bünyami Çakır tarafından kuruldu.

Ant İnvest Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ant İnvest Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Ve Turizm Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cansu Torun tarafından kuruldu.

Royal Somen İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Somen İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 105 bin TL sermaye bedeli ile Ali Metin Karaman, Onur Bol, Selçuk Kırantay, Okan Bol ve Elchın Alıyev ortaklığında kuruldu. 

Altı Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altı Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Caner Altıparmak, Mehmet Salih Şenel ve Yusuf Delibaş ortaklığında 375 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kara Kalem Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kara Kalem Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi ismet Alagöz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emg Taahhüt Dış iletişim Haberi

Emg Taahhüt Dış iletişim

Emg Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli  ile Emin Emre Gücenmez tarafından kuruldu.

Emg Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...