30 / 04 / 2024

Çelikart Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Çelikart Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Emrah Çelik tarafından 20 bin TL sermaye ile  bugün kuruldu.



Çelikart Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile  bugün Emrah Çelik tarafından kuruldu.

Çelikart Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve  Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; INSAAT 1-Yurt içi ve yurt dısında resmi ve özel kuruluslar ile sahıslar tarafından ihale edilecek yol köprü baraj kanalizasyon sulama kanaletleri liman her türlü konut ve isyerleri okul sanayi tesisleri benzerleri ve bayındırlık tesis ihalelerine katılmak insaat taahhütlerinde bulunmak proje ve kontrolörlük hizmetlerinde bulunmak insaatları yapmak yaptırmak her türlü müteahhitlik isleriyle istigal etmek. 2-Insaat sanayinde kullanılan çimento, demir, kireç, tugla, kum, çakıl, kereste, sunta gibi bilumum insaat malzemeleri ile sıhhi tesisat, elektrik, iç ve dıs dekorasyonmalzemeleri bina ve çatı örtüleri prefabrik yapı elemanları çesitli armatürler aksesuarlar ve sair hammadde mamul malzeme ve tesisat ile her türlü.......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön