01 / 05 / 2024

emin evim projeleri

emin evim projeleri

Afyon'da 150 milyon dolarlık termal otel, Erzurum'da ise 80 milyon dolarlık AVM yatırımında gün saydıklarını belirten Emin Evim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün 2015 yılının vites yükseltme yılı olacağını söyledi.

Emin Evim Nefes!

Konutların 55 metrekare ile 85 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Emin Evim Nefes projesi Kocaeli-Sakarya'da yaşama geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin satışlarına başlandı...

TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor! İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen TOKİ 2022 projeleri kapsamında TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor... İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022...

TOKİ İlk Evim kura çekilişleri başladı!12 il için nefesler tutuldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim projeleri için kura çekilişleri bugün itibarıyla başladı.

Faizsiz konutta masraflar düşecek! Ev sahibi olmak kolaylaşacak! 

Birevim, Emin Evim, Fuzul Gayrimenkul, İmece Yatırım, Katılımevim ve Sinpaş; BDDK’dan ‘Tasarruf Finansı’ sistemi için lisanslarını alan şirketler oldu. Sektör temsilcileri, konut ve ve otomobil için ekstra kredi masrafı olmayacağına dikkat çekti. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi Kağıthane'de 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Mimaroba Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mimaroba'da şube açtı. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sancaktepe Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sancaktepe Şubesi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı Küçükköy Meydanı'na uzatılacak!

Gaziosmanpaşa'daki ulaşım projeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte masaya yatırılarak değerlendirildi. Toplantıda Eminönü-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hattının Küçükköy Meydanına kadar uzatılması kararı alındı.

Eminönü'ndeki Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu binası yıkılacak hale geldi!

ISTANBUL'un tarihi ve kültürel yapılarıyla ilgili restorasyon ve inşaat projeleri için hayati kararlar alan İstanbul Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun yer aldığı bina dökülüyor. Eminönü'ndeki tarihi binanın duvarları rutubetten yıkılacak halde.

Gebze Emin Evim'den 30 aileye tapuları verildi!

Gebze Emin Evim Şubesi tarafından ev sahibi olan 30 aileye düzenlenen programla tapuları verildi. 30 vatandaş aileleri ile birlikte katılırken, aileler ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Emin Evim Elbirliği Sistemi ile ayda bin 100 konut teslim ediyor!

Emin Evim’in hayata geçirdiği ve konutların taksitlerini müşterilerin belirlediği sisteme ilgi artıyor. ‘Elbirliği sistemi’ adı verilen yöntemle her ay 1.100 konut sahiplerine teslim ediliyor.

emin evim projeleri Haberi

emin evim projeleri

Emin Evim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Fikirtepe'deki dönüşüm projesinde önemli bir oyuncu olarak yer aldıklarını belirtirken orada bulunan iletişim bürolarının da katkısıyla her hafta 20-30 kişiye imza attırdıklarını söyledi. 

Hak sahiplerine ulaşmak için Anadolu'nun değişik şehirlerini dolaştıklarını hatta Almanya'dakilerle de temasta olduklarını kaydeden Üstün, yeterli çoğunluğu yakalayarak en geç 2015 Martında start vereceklerini vurguladı. 


5 BİN LİRALIK TAŞINMA ÜCRETİ 

Arsa maliyetlerinin yüksek rakamlarda seyrettiğini belirten Üstün, "Bölgedeki insanlar 50 metrelik yerlerinin 50 yıldır İstan bul'da bulunduklarına değmesini isteyerek yüksek rakamlar talep ediyorlar. Bu da bölgede daha rasyonel davranmamızı gerekli kılıyor. Dönüşüm sistemimize dahil olan vatandaşları mağdur etmemek için 5 bin liraya kadar taşınma parası veriyoruz. Bin lira civarında da kira ödemesi yapmaktayız. Müteahhitlere güvenmek istiyorlar. Bu noktada bizim güvenilirliğimiz ön...