29 / 04 / 2024

TOKİ İlk Evim kura çekilişleri başladı!12 il için nefesler tutuldu!

TOKİ İlk Evim kura çekilişleri başladı!12 il için nefesler tutuldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim projeleri için kura çekilişleri bugün itibarıyla başladı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim projeleri için kura heyecanı başladı. 

Açıklanan resmi tarihlere göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim projeleri için kura çekilişleri Şırnak ve Ardahan'da başlayacak.  12 ilde yer alan 22 bin 57 konutun kura çekilişleri 10 gün içerisinde tamamlanmış olacak.

TOKİ İlk Evim kura çekilişleri başladı!12 il için nefesler tutuldu!

Başvuruların 13 Eylül 2022 tarihinde başladığı TOKİ İlk Evim projeleri için başvuru tarihinden 40 gün sonra 5 bin 615 konutun temeli atıldı.

Başvuruların 31 Ekim 2022 tarihinde sona erdiği TOKİ İlk Evim 2022 projeleri için ilk kura çekilişleri Doğu Anadolu bölgesiyle başlayacak. 

Kura çekilişlerinin bugün itibarıyla başladığı projeler kapsamında toplamda 12 ilde hayata geçirilecek olan 22 bin 57 konutun kura çekilişleri 10 gün içerisinde tamamlanacak. Dar gelirlilerin yüzünü güldüren projeler ile hayata geçirilecek olan toplamda 250 bin konutun kura çekilişleri 2023 yılının Mart ayına kadar tamamlanmış olacak.


Geri Dön