05 / 05 / 2024

emin grubu tapu teslim

emin grubu tapu teslim

Eminevim, yılın ilk beş ayında ulaşılması zor bir teslimat sayısına ulaşarak, alanında önemli bir rekora da imza attı.

Hacı Emin Aydın vefat etti!

EMAY (Emin Aydın) Şirketler Grubu'nun isim babası ve EMAY Uluslararası Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Aydın'ın babası Hacı Emin Aydın vefat etti. 

Kurtköy Paragon'da hemen tapu fırsatı!

Küçükçalık Grubu'nun Kurtköy'de hayata geçirdiği Kurtköy Paragon'da hemen tapu fırsatı sunuluyor. Projede 2+1 daireler 538 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Kurtköy Paragon'da 538 bin TL'ye! Hemen tapu fırsatı!

Olivium, Kent Meydanı gibi alış veriş merkezleri, Bostancı Paragon Residence gibi konut projelerinden sonra Kurtköy Paragon'a imza atan Küçükçalık Grubu, hemen tapu fırsatı sunuyor...

Eminevim, Denizli'de 70 aileye tapularını teslim etti!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu BaşkanıEmin Üstün, Denizli'de Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 70 aileye tapularını dağıttı.

Eminevim Konya'da 132 aileye tapularını dağıttı!

Emin Üstün, Konya'da Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 132 aileye tapularını dağıttı.Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Üstün toplamda 113 bin 113 telimat gerçekleştirdiklerini belirterek; “Her geçen gün hedeflerimizin üzerine koyarak devam ediyoruz,” dedi..

Emin Üstün: 15 Temmuz birliğin zaferi olmuştur!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; “Milletimize yapılan hain saldırı neticesinde milletimiz ve dahi tüm dünya görmüştür ki; bir toplum el ele verdiği takdirde üstesinden gelemeyeceği şey yoktur. Unutulmamalıdır ki 15 Temmuz, birliğin zaferi olmuştur.” dedi.

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm yaşam kalitesini arttıracaktır!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün Türkiye'deki konut sorununa ve ihtiyacına değindi. Üstün kentsel dönüşüm yaşam kalitesini arttıracaktır dedi.

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm büyük fırsat!

Emin Şirketler Grubu Başkam Emin Üstün, konut sektörüyle ilgili görüşlerini paylaştı. Üstün, Türkiye'deki konut sorunu ve konut ihtiyacından bahsetti.

Başyazıcı Grubu rotasını İstanbul'a çevirdi!

Türkiye ekonomisinin geleceğine güvenen Kayserili Başyazıcı Grubu, yeni yatırımlarla ulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Başyazıcı, Anadolu’dan sonra İstanbul pazarında da yer almaya hazırlanıyor.

Emin Üstün Yalova ve Danca'daki üç yeni projeyi tanıttı!

Elbirliği sisteminin kurucusu Emin Şirketler Grubu Başkanı Emin Üstün, gayrimenkul fuarında Yalova ve Danca'da yer alan üç yeni projesinin tanıtımını yaptı. Üstün, fuar boyunca özel fiyatlar uygulayacaklarını açıkladı

Bingöl'de 20 yıllık tapu sorunu çözüm bekliyor!

Bingöl’ün Genç ilçesi Yenişehir Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, OHAL konutlarında ikamet eden hak sahiplerinin 20 yıldır tapu beklediğini söyledi.

Emin Şirketler Grubu'ndan ekonomiye destek!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün: “Darbe girişimi sonrasında ekonomiye destek olmaya, vatandaşların hayallerini gerçekleştirerek ev sahibi olmalarını sağlamaya devam ediyoruz.”

Emin Üstün: Türkiye milli iradeye sahip çıktı!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; "Milli irademize yönelik hain saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz." dedi.

emin grubu tapu teslim Haberi

emin grubu tapu teslim

Elbirliği Finansman Sistemi ile müşterilerine ev ve otomobil sahibi olma imkanı sağlayan Eminevim, ulaşılması zor teslimat sayılarına da ulaşarak, alanında da yeni bir rekora imza attı.

Ev almak için her ay binlerce kişi Eminevim Finansman Sistemi’nde yer almak için başvururken, aynı şekilde her ay 1500’ün üzerindeki kişiye de ev ve araç finansman teslimatı yapılıyor.

Eminevim tam 28 senedir düşük ve orta gelirli olup konut ve araç sahibi olmak isteyen veya yatırım yapmayı hedefleyen kişilerin ev ve konut sahibi olmalarına fırsat sağlayan bir finansal sistem.

Eminevim, yılın ilk 5 ayında ulaşılması zor bir teslimat sayısına ulaşarak, alanında önemli bir rekora da imza attı. Türkiye’nin 81 iline yayılmış satış ofisleri, çağrı merkezi ve web sitesi ile teslimat sayılarını her geçen gün artıran Eminevim, 2018 başı itibarı...