05 / 05 / 2024

emin grup otel projesi

emin grup otel projesi

Emin Şirketler Grubu 23. Yıl etkinlikleri kapsamında Afyon'da 4 günlük kampa girdi. Afyon'da Emin Grup adına alınan arsa üzerine yapılacak termal tesisin şu an projesinin çizildiği belirtildi.

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Wyndham Grup düğmeye bastı: Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka!

Wyndham Grup düğmeye bastı. Türkiye'de hedef büyüten dev otel zinciri Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka için harekete geçti.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Şişli'de Abderahman Abdel Halım, Mahmoud Algendy ve Mohamed Abdel Halım ortaklığında kuruldu.

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karaca tarafından kuruldu.

Kilit Grup otel yatırımlarını hızlandırıyor!

Turizm sektöründe 2023 yılı itibariyle toparlanma olacağını dile getiren Kilit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, yeni konsept otel yatırımlarına hız vereceklerini dile getirdi. 

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için start verdi.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Radisson Grup otel yatırımlarına hız verdi!

Radisson Otel Grubu, koronavirüs salgınında otel inşaatlarına devam ediyor. Otel grubu pandemi döneminde 16 yeni tesis açılışı yaptı.

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Aydemir Otel Turizm İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Otel Turizm İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Emin Aydemir tarafından kuruldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Demirbaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Demirbaş tarafından kuruldu.

emin grup otel projesi Haberi

emin grup otel projesi

Eminevim 'den Afyon'a iki otelli termal tesis Hem gelecek hedeflerinin konuşulduğu, hem de geçmiş yılların masaya yatırıldığı programda kıdemli ve başarılı Emin Grup çalışanlarına ödül ve plaketleri yönetim kurulu tarafından takdim edildi. 4 gün süren kampa Emin Şirketler Grubu'nun 600 çalışanı katıldı. Özel olarak düzenlenen iki oturumda Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ile gerçekleştirilen söyleşide Emin Üstün çalışanlara hitaben bir konuşma yaptı. Çalışanlardan gelen sorulan da cevaplayan Üstün konuşmasında pek çok önemli noktaya değindi. 


Emin Üstün, şu an İstanbul'da devam eden inşaat projelerinin yanında yakın zamanda önce Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Erzurum gibi büyükşehirler başta olmak üzere Anadolu'nun pek çok ilinde konut projelerini hayata geçireceklerini belirtti. İnşaat alanında her yapılan projenin faizsiz, uzun vade taksitlerle satışa sunulacağını, böylelikle...