16 / 05 / 2024

Emin Üstün konuşması

Emin Üstün konuşması

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını belirtti. Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını belitti.

Ferdi Zeyrek, 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız'!

CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin konuştu. Zeyrek, kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını, Türkiye genelinde güzel örnekler olduğunu söyledi. Ancak 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız diye de belirtti.

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Dolar 6 TL birden fırlayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Son nokta! Doları olanlar o tarihte dövizciye koşacak

Piyaların gözü bugün Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasına çevrildi. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar 6 TL birden fırlayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Son nokta! Doları olanlar o tarihte dövizciye koşacak..

Yedi çekmeceli derin dondurucu ile yiyecekleriniz üstün koruma altında! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş hacme sahip olmayan derin dondurucusunu  değiştirmek isteyenler için Vestfrost; yedi çekmecesi bulunan üstün soğutma teknolojisine sahip derin dondurucuyu tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası duyurdu! 13 gün sonra euronun yönü tam anlamıyla böyle olacak

Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasının ardından dolar kuru küresel para birimleri karşısında düşüşe geçerken, euro yükselmeye devam ediyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan kritik açıklamalar gelmeye devam ederken 13 gün sonra euronun yönü tamamen belli oldu.

Peugeot Expert Van 0 faiz fırsatıyla satışta! Üstün yakıt ekonomisi! 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Peugeot Expert Van, Kasım ayına özel 0 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. Üstün yakıt ekonomisiyle dikkat çeken Expert Van fiyatları merak ediliyor. Peki Peugeot Expert Van fiyatları bu ay ne kadar? En ucuz Peugeot Expert Van kaç TL? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Doların yıl sonunda geleceği çılgın rakam resmen açıklandı! Doları olanlar köşeyi döndü! Kaçırmadan hemen bakın

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrası Jerome Powell'ın konuşmasından sonra yükselişe geçen doların en kadar olacağı belli oldu. Dolar yatırımcıları kaçırmadan bakmalısınız!

Herkes altını konuşuyor ama gümüş yatırımcıları da perişan! Böylesi ilk defa görülüyor..

Altın fiyatları geçen hafta 1739 dolara kadar yükselirken bu hafta 1664 dolara kadar düştü. Herkes altını konuşuyor ama gümüş fiyatları da dibe vurdu. Böylesi ilk defa görülüyor...

Tüm arazi şartlarında üstün performans! Toyota Hilux 4 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Japon teknolojisi performansla buluştu. Ortaya her türlü arazi şartlarına uyum sağlayan Toyota Hilux çıktı. Hilux, üstün performans, verimli motoru ve dayanıklı tasarımı sizi off-road seçenekleri arasında tek seçeneğiniz olacak. İşte 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Piyasalar bunu bekliyordu, altın düşüşe geçti, uzmanlar ne diyor?

Altın fiyatları piyasaların beklediği sempozyumda Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasının ardından düşüşe geçti. Analistler altın fiyatlarıyla ilgili beklentinin piyasaların düşük enflasyon hedefine inanıp inanmayacağına bağlı olduğunu söylüyor.

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? 1 gram bile altını olana şok uyarı! Bu rakama bakmayan pişman olur! 

Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) çarşamba günkü faiz kararından önce sert gerileme göstermişti. Ancak Fed Başkanı Jerome Powell’ın konuşmasından sonra düşüşünü sonlandırdı. Peki altın fiyatlarındaki yükseliş durdu mu? Altın yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın fiyatları yükselir mi?

Herkes altın fiyatlarını konuşuyor ama bakın gümüşte neler oluyor? Hemen gümüşe bakın! Son dakika gümüş fiyatları

Altın fiyatları gündemde milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Herkes altın fiyatlarını konuşuyor ama gümüşte bakın neler oluyor? Son dakika gümüş fiyatları 2 Temmuz 2022...

Emin Üstün konuşması Haberi

Emin Üstün konuşması

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını belirtti.  Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını belirterek, 'Kentsel dönüşüm ile herkes kiralık ev arayınca, haliyle kiralar yükseldi ancak birkaç yıla kadar yeni yapılan evlerin tamamlanmasıyla bu dengesizlik düzelmiş olacak" dedi. Kendine özgü El Birliği sistemiyle alt ve orta gelir grubunda 60 bin aileye ev ve otomobil teslim eden Emin Şirketler Grubu, Beylikdüzü'nde Ahenk İstanbul ile Kurtköy'de de 5YÜZ60 Kurtköy projelerini hayata geçirdi. Ahenk İstanbul projesinde 500 daire ile 150 iş j yerinin bulunduğunu söyleyen Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Şirket bünyesinde kredi kullanmadan...