29 / 04 / 2024

Emine Sada Dumlu

Emine Sada Dumlu

Çiçek Pasajı'nda mal varlığı olan Sadrazam Mehmet Paşa'nın torunu Emine Sada Dumlu'nun vefatı üzerine, bir yakını çıkmaması halinde tüm varlığın Darüşşafaka'ya devredileceği açıklandı...

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emine Gülizar Emecan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, çılgın proje Kanal İstanbul'a ilişkin, Türkiye’ye bir çıkış bulabilmek için çalıştıklarını belirtti...

Emine Erdoğan'dan İdlib'e 57 ev bağışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Suriye kuzeyinde göçmenlerin barındığı İdlib’te inşa edilmek üzere 57 briket ev bağışladı.

Sada Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Sada Havacılık Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Riyad ve Tuba Posbıyık Urcu ortaklığında kuruldu.

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Emine Erdoğan: Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız!

Emine Erdoğan, Salda Gölü ziyaretinin ardından izlenimlerini sosyal medyadan paylaştı. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın da işbirliği ile inşallah Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız" dedi...

Emine Erdoğan'dan Salda Gölü kararı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 2 Eylül tarihinde Salda Gölü ve çevresinin korunmasına yönelik çalışmaları yerinde inceleyecek.

İzmit Belediyesi 14 adet arsa sattı!

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki 24 yerin satışı için ihale düzenledi. Emine Zeybek başkanlığında gerçekleştirilen ihalede 24 yerin 14’ünün satışı gerçekleşti.

Remz Metal İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi ,Remz Metal İnşaat Malzemeleri Sanayi V

Remz Metal İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül 2017'de Emine Kuzu tarafından kuruldu.

Dek Girişim Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dek Girişim Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Dumlu tarafından kuruldu.

Nck Yapı İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nck Yapı İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Emine Nacak tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özilhan Turizm Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özilhan Turizm Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Tuncay Özilhan, Tülay Aksoy, Emine Özilhan ve Takip Altuğ Aksoy ortaklığında 25 milyon 495 bin 68 TL ile bugün kuruldu.

Emine Sada Dumlu Haberi

Emine Sada Dumlu
Sadrazam Mehmet Paşa'nın torunu Emine Sada Dumlu'nun vefatı sonrası Çiçek Pasajı'ndaki varlığının Darüşşafaka'ya devredileceği ortaya çıktı. Çiçek Pasajı 'nın yüzde 45'ine sahip olan Emine Sada Dumlu'nun ayrıca İstanbul'un farklı semtlerinde gayrimenkulleri olduğu da...