04 / 05 / 2024

Eminevim Denizli tapu töreni

Eminevim Denizli tapu töreni

"Kolay Ev Alım Merkezi" sloganı ile yola çıkan ve 27 yılda; 110 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim, müşterileri ile Denizli'de buluşmaya hazırlanıyor.

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Pera GYO'nun Denizli'deki projesindeki haciz kaldırıldı!

Pera GYO'nun Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu kayıtlarına konulan haciz kaldırıldı. 

Pera GYO'nun Denizli'deki tapu kayıtlarına haciz!

Pera GYO Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu kayıtlarına 1 Ekim 2020 2020 tarihinde haciz konuldu. 

Pera GYO'nun Denizli'deki tapu kayıtlarına haciz konuldu!

Pera GYO, Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu  kayıtlarına haciz konulması için haciz ihbarnamesinin gönderildiğini açıkladı.

Denizli Büyükşehir'de web tapu dönemi başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Tapu Kadastro 18. Bölge Müdürlüğü arasında "Web-Tapu Sistemi" için imzalar atıldı.

Eminevim Afyonkarahisar'da tapu teslim töreni yaptı!

Afyonkarahisar'da Eminevim'in El Birliği Sistemi'ne katılan aileler tapularına kavuştu.

İmar barışında ilk tapu verildi!

Kaçak yapıları kayıt altına almayı amaçlayan imar barışında ilk tapu verildi. Denizli’de Pamukkale ilçesinde yaşayan Mevlüt Öztürk, imar barışından yararlanarak Türkiye’de yasa kapsamında tapuyu alan ilk kişi oldu...

Pamukkale Belediyesi vatandaş için tapu veznesi kurdu!

Denizli Pamukkale Belediyesi, tahakkuk-tahsilat ve beyan sureti vermek gibi işlemleri için belediyeye gelerek zaman kaybetmelerini önlemek adına, Tapu Kadastro Müdürlüğü’ne vezne kurdu.

Eminevim, Samsun'da tapu dağıttı!

Eminevim Elbirliği Sistemi, Samsun’da gerçekleştirdiği tapu teslim töreni ile 100 aileyi ev sahibi yaptı.

Eminevim, Bursa'da tapu dağıttı!

27 yılda 120 bine yakın aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim Elbirliği Sistemi, iştirakçileri ile Bursa'da buluştu.

Eminevim 100 aileye 23 Mart'ta tapu verecek!

Eminevim, müşterileri ile Bursa'da buluşmaya hazırlanıyor. Eminevim 100 aileye tapularını teslim edecek.

Eminevim, Denizli'de 70 aileye tapularını teslim etti!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu BaşkanıEmin Üstün, Denizli'de Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 70 aileye tapularını dağıttı.

Eminevim Denizli tapu teslim töreni 16 Şubat'ta!

"Kolay Ev Alım Merkezi" sloganı ile yola çıkan ve 27 yılda; 110 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim, müşterileri ile Denizli'de buluşmaya hazırlanıyor.

Eminevim Denizli tapu töreni Haberi

Eminevim Denizli tapu töreni

Kolay Ev Alım Merkezi" sloganı ile yola çıkan ve 27 yılda; 110 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim, müşterileri ile Denizli'de buluşmak için hazırlıklarını yapıyor.

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün’ün de katılacağı tapu teslim töreninde Cuma akşamı Denizli'de yaklaşık bin misafir ağırlanacak. 

100 aileye tapularının teslim edileceği tören16 Şubat 2018 tarihinde saat 19:30 ile 21:00 arasında gerçekleşleştirilecek.