03 / 05 / 2024

eminevim el birliği sistemi nedir

eminevim el birliği sistemi nedir

Türkiye'de ilk kez el birliği sistemini profesyonel bir şekilde ev ve otomobil alımı konusunda uygulayan Eminevim firması, Kocaeli'de 65 aileye ev sevinci yaşattı. Törene Emin Üstün de katıldı...

Eminevim Afyonkarahisar'da tapu teslim töreni yaptı!

Afyonkarahisar'da Eminevim'in El Birliği Sistemi'ne katılan aileler tapularına kavuştu.

Eminevim'den Hac Tasarruf Sandığı!

Faizsiz ev alma sistemi Eminevim, yıllardır uyguladığı el birliği sistemi içerisinde bu kez de Hac Tasarruf Sandığı'nı oluşturdu. Sistemde zaman içerisinde oluşacak maliyet farklarını korumak için tüm ödemeler altın olarak ayarlandı.

Eminevim'den mülteci çocuklara yardım eli!

Eminevim Habibullah Geredevi Vakfı’nın (HAGEV) Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nden hibe alarak hayata geçirdiği Suriyeli Mülteci Çocuklarla El Ele Projesi Gala Töreni gerçekleştirildi.

Eminevim 10 yılda 40 bin kişiyi ev sahibi yaptı!

Emin Şirketler Grubu, kadınların altın gününe benzeyen el birliği sistemini otomotivden sonra konuta uyarladı. Şirket, 10 yıllık süreçte Eminevim markasıyla 40 bin kişiyi konut sahibi yaptı.

Eminevim'de 2. el araçlar peşinat olarak kabul ediliyor!

Eminevim'in kampanyası kapsamında faiz ödemeden, ara ödeme yapmadan konut sahibi olunabiliyor. Eminevim projesinde 2. el araçlar değerinin üzerinde bir fiyatla peşinat olarak alınıyor.

Eminevim: İsteyen herkes ev sahibi olacak!

Eminevim projesinde 2. el araçlar değerinin üzerinde bir fiyatla peşinat olarak alınıyor. Proje "Eminevim: İsteyen herkes bu yöntemle ev sahibi olacak" sloganıyla tanıtılıyor.

Eminevim El birliği sistemi ile faizsiz ev sahibi yapıyor!

Türkiye'nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Birçok avantaj sunan sisteme göre hiçbir şekilde faiz ödemesi bulunmuyor.

Eminevim'den kolay ev sahibi olma fırsatı!

Türkiye’ nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Eminevim her ay 500 daire teslim ediyor!

Alt, orta ve orta gelir grubunun üstündeki tüketicilerin konut problemini çözmek için geliştirilen ‘El Birliği’ sistemi ile müşterilerine hizmet veren Eminevim, sunduğu seçeneklerle ev hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

Eminevim, El Birliği sistemi ile her ay 500 daire teslim ediyor!

Türkiye ’ nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Eminevim'den El Birliği sistemi!

TÜRKİYE' NİN her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, 'El Birliği' sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. . El birliği içerisinde kenetlenerek hareket eden tüketiciler Eminevim güvencesiyle konut sahibi olma fırsatını yakalıyor.

Evinevim El Birliği sistemi nasıl işliyor?

Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırmayı amaçlıyor. Konut problemini çözmek için geliştirilen sistemde gayrimenkul fiyatını belirleyen müşteri peşinatlı ya da peşinatsız ödeme seçeneklerinden kendine uygun olanı seçmesini sağlıyor

Eminevim El Birliği sistemiyle ev sahibi olmak kolaylaşıyor!

Türkiye’ nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

eminevim el birliği sistemi nedir Haberi

eminevim el birliği sistemi nedir


Türkiye'de ilk kez el birliği sistemini profesyonel bir şekilde ev ve otomobil alımı konusunda uygulayan Eminevim firması, Kocaeli'de 65 aileye ev sevinci yaşattı. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün'ün de katıldığı tapu teslim töreninde, aileler ev sahibi olmanın coşkusunu doyasıya yaşadı. 23 yıl önce İstanbul Ümraniye'de kurulan ve altın gününe benzer bir sistemi profesyonel olarak ilk kez otomobil alımında uygulayan Eminotomotiv firması, değişik gelir gruplan arasında denge oluşturarak herkesin otomobil almasına olanak sağladı. Zaman içerisinde sektörünün en ileri şirketlerinden biri haline gelen Eminotomotiv, vatandaşların ev alımında da bu sistemden faydalanması amacıyla Eminevim firmasını kurdu. 

Firmanın gelişim sürecini anlatan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin üstün, "Eminevim 23 yıllık bir firma. Bunun ilk zamanlannda otomobil üzerine çalıştık. Eminotomotiv...