06 / 05 / 2024

eminevim kütahyada tapu dağıttı

eminevim kütahyada tapu dağıttı

EMİNEVİMİN Kütahya'daki tapu teslimle ilgili organizasyonuna 900 davetlinin yanı sıra Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Üstün ve birçok iş adamı katıldı.

26 Haziran Tapu Müdürlüğü açık mı? Noter, vergi dairesi, belediye, Nüfus Müdürlüğü yarın açık mı?

26 Haziran tapu açık mı? Tapu dairesi bayram tatili kaç gün 2023, bayramda tapu daireleri açık mı, Arefe günü tapu dairesi çalışacak mı, pazartesi tapu daireleri açık mı? İşte ayrıntılar...

Tapu İptal ve Tescil Davası nedir?

Tapu iptal ve tescil davası konusu itibari ile taşınmazın ayni hakkına ilişkin bir dava olarak karşımıza çıkıyor. Tapu İptal ve Tescil Davasına dair merak edilenlerin tümünü sizler için derledik...

Tapu harcı ödemelerinde son dakika! Fazla ödemiş olabilirsiniz...

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde tapu harcını ve tapu harcı ödemelerini kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'Tapu harcını fazla ödemiş olabilir misiniz?' başlıklı yazısı...

Akiş GYO Caddebostan gayrimenkulü için ruhsat başvurusu yaptı!

Akiş GYO İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Pafta No. 106, Ada No. 1435 ve Parsel No. 39'da kayıtlı taşınmaz ile ilgili olarak yapı ruhsatı düzenlenmesi talebiyle Kadıköy Belediye Başkanlığı'na müracaat etti.

Arsa satışında tüm zamanların rekoru kırıldı!

TÜİK ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan resmi verilere göre arsa satışlarında tüm zamanların rekoru kırıldı...

Ayvalık'ta tapu anlaşmazlığı kavgası: 1 ölü!

Balıkesir Ayvalık'ta çıkan tapu anlaşmazlığı kavgasında bir kişi yaşamını yitirdi...

Mirastan mahrum kalanlar dikkat!

Posta yazarı Tamer Heper 'Dedemden tarlalar kaldı. Amcam, kız kardeşleri ve annesinden vekalet alıyor. Anne ve kız kardeşleri adına tarlaları babama satıyor. Sattığı yerleri, kendine sattırarak adına hisseli tapu çıkarıyor. Amcama danışık dayalı tapu iptal davası açabilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

Şahit eşliğinde yapılan sözleşme miras hukukunda geçerli midir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Babamla ortak tarla aldık ve tapu babamın üstüne yapıldı. Babamla birlikte bir gün sonrası kendi aramızda iki şahit eşliğinde sözleşme yaptık. Babam vefat ettiğinde miras hukukunda bu sözleşmemin geçerliliği olur mu, ne yapmalıyım?' sorusunu yanıtladı.

KİPTAŞ'ta tapu devri işlemleri 14 Eylül'de başlıyor!

KİPTAŞ, tapu devri işlemleri için açıklama yaptı. Açıklamada, tapu devri işlemlerinin 14 Eylül Pazartesi günü başlayacağı belirtildi.

Koronavirüsün konut satışlarına etkisi ne oldu?

TÜİK ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa oluşturdukları konut satış istatistiklerinde mart verileri açıklandı. Konut satışı geçen yıla göre martta yüzde 3.4, ilk çeyrekte ise yüzde 33 arttı. 

Denizli Büyükşehir'de web tapu dönemi başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Tapu Kadastro 18. Bölge Müdürlüğü arasında "Web-Tapu Sistemi" için imzalar atıldı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işlerini hükümlüler yapacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işleri hükümlüler tarafından yapılacak. Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, bu iş birliğinin, hükümlülerin gelişimine de katkı sağlayacağını aktardı.

Diyarbakır'da tapu işlemlerinde usulsüzlük operasyonu!

Diyarbakır Çınar'da rüşvet karşılığı tapu işlemlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla gözaltına alınan 41 zanlıdan biri tutuklandı.

eminevim kütahyada tapu dağıttı Haberi

eminevim kütahyada tapu dağıttı

Yemek ikramının da olduğunu programda 87 aileye tapuları teslim edildi. 

Eminevim Satış Müdürü Sezai Gök, 23 yıldır hayalleri gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu salonda bulunanlar büyük bir aile. Ben de bu ailenin bireyi olarak sizlerle beraber olmaktan, size hizmet etmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Geçmişte olduğu gibi bugünün Türkiye'sinde de ev almak çok zor. Peşin parası olan aileler ev sahibi olurken, peşin parası olmayan aileler ya kredi kullanmak ya da ev almanın sadece hayalini kurmak zorunda kalıyorlar, işte biz Eminevim olarak el birliği ve yardımlaşma sistemiyle ev alma zorluğunun üstesinden geliyoruz. 

23 yıldan bu yana tüm Türkiye'de ev alma hayali bile kuramayan aileleri bir araya getirerek, onları kendi aralarında yardımlaşmaya sevk edip ev almanın zorluğunun üstesinden geliyoruz." diye konuştu. 

Emin Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kemal...