06 / 05 / 2024

Eminevim Nefes evleri fiyat

Eminevim Nefes evleri fiyat

Eminevim’in projesi olan ve doğal dokuyu bozmadan inşa edilen “Nefes Sakarya’nın, rahat bir “Nefes” almak isteyenlerle buluşmasına sayılı günler kaldı.

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde yüzde 20 indirim fırsatı!

Sur Yapı imzasıyla yükselen Topkapı Evleri projesinde ''Rahat Bi’ Nefes Almak için Sur Yapı Topkapı Evleri'ne gelin'' kampanyası başladı. Kampanya kapsamında  cazip ödeme avantajı sunuluyor.

Salgın sırasında rahat bir nefes almak isteyen Ruslardan daçalara yoğun talep!

Koronavirüs sebebiyle 2 aydan fazla bir süredir uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sırasında rahat bir nefes almak isteyen Rusya vatandaşları daça olarak isimlendirilen sayfiye evleri ve arazileri satın almak ya da kiralamak için sıraya girdi.

Eminevim evleri erken teslim edecek!

Düşük taksitlerle ev ve araç sahibi olabilme imkanı sağlayan Eminevim, teslimatları da erkene çekti...

Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar?

Aydos Ormanı'nın yanı başında yer alan Resim İstanbul Nefes Evleri'nde 50 bin TL peşinatla hemen teslim konut sahibi olmak mümkün.  Peki Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar?

Sancaktepe Resim İstanbul Nefes fiyat ve ödeme planı!

Ortadoğu Grup imzasıyla hayata geçirilen Resim İstanbul Evleri'nde 50 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte Sancaktepe Resim İstanbul Nefes fiyat ve ödeme planı!...

Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar? İşte ödeme planı!

Doğanın içinde ve merkezi noktalara yakın mesafede yükselen Resim İstanbul Nefes Evleri'de hemen teslim hemen tapu fırsatı sunuluyor. Peki Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar? İşte ödeme planı!

Kurtköy 5yüz60 Eminevim ödeme kampanyası!

5yüz60 Evleri projesi üç blok olarak İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Eminevim İnşaat imzası taşıyan projede aylık 1.820 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Nefes Bulvar Yunusoğlu Evleri fiyat!

İzmir Güzelbahçe'de Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Nefes Bulvar projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak. Projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor...

Nefes Bulvar Güzelbahçe Evleri fiyatları!

Nefes Bulvar Evleri, Yunusoğlu İnşaat tarafından İzmir Güzelbahçe'de hayata geçirildi. 250 adet daireye yer verilen projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor...

Nefis Çankaya Evleri’nin yüzde 80'i tamam!

Temiz havası ve eşsiz manzarasıyla Başkent Ankara’nın merkezine en yakın nefes alma duraklarından İmrahor Vadisi cepheli Nefis Çankaya Evleri’nde kaba inşaatın büyük çoğunluğu tamamlanırken, ekip aynı hız ve heyecanla detaylara yoğunlaştı.

Eminevim Ahenk İstanbul Beylikdüzü fiyatlar!

Eminevim Ahenk İstanbul Beylikdüzü fiyatları 372 bin TL'den başlıyor. Beylikdüzü Gürpınar'da yer alan Ahenk İstanbul Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor...

Resim İstanbul Evleri'nde bayrama özel kampanya!

Resim İstanbul Nefes projesi Ortadoğu Grup güvencesiyle Sancaktepe'de yükseliyor. Resim İstanbul Evleri konut alacaklara bayrama özel 3 farklı kampanya sunuyor.

Academic Life Evleri doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunuyor!

Kocaeli'nde faaliyet gösteren Seydanlar İnşaat'ın Academic Life Evleri, deprem gerçeğini unutmayan az katlı yapısı, şık ve butik tarzıyla dikkat çeken bir proje. Proje doğa ile iç içe, nefes alınacak bir lokasyonda bulunuyor.

Eminevim Nefes evleri fiyat Haberi

Eminevim Nefes evleri fiyat


Eminevim’in  projesi olan ve doğal dokuyu bozmadan inşa edilen “Nefes Sakarya’nın, rahat bir “Nefes” almak isteyenlerle buluşmasına sayılı günler kaldı.


Eminevim'in Sakarya’da inşaatına başladığı "Eminevim Nefes" projesinde teslimata sayılı günler kaldı. Temmuz 2015’te teslimatı gerçekleştirilecek olan projede aynı zamanda kalan son konutlar için de satışlar devam ediyor.


Eminevim tarafından butik bir proje olarak hayata geçirilen  "Eminevim Nefes" hem yaz, hem de kış aylarında nefes almak isteyenlerin huzur bulduğu bir yer.


365 gün tatil imkanı; Eminevim, faizsiz sistemle satışını yaptığı projelerinden biri olan son  Eminevim Nefes  Sakarya'da 5 bin 40 metrekare alana konumlanan ve  7 blokta 2+1 ve 1+1 daire tiplerine sahip olan projede, daireler 47-77 m² arasında değişiyor. 87 konuttan oluşan proje İstanbul’un trafiğinden, yoğunluğundan bunalanlara ve tatil için zamanı olmayanlara  adeta...