06 / 05 / 2024

Eminevim TEKNOFEST inovasyon

Eminevim TEKNOFEST inovasyon

İstanbul’da bu yıl ikincisi gerçekleşen ve dünyanın en kapsamlı festivallerinden olan TEKNOFEST İstanbul, yerli ve milli teknolojileri buluşturdu. Eminevim, mucitleri bir çatı altında buluştu.

Eminevim'den TEKNOFEST’e inovasyon desteği!

İstanbul’da bu yıl ikincisi gerçekleşen ve dünyanın en kapsamlı festivallerinden olan TEKNOFEST İstanbul, yerli ve milli teknolojileri buluşturdu. Eminevim, mucitleri bir çatı altında buluştu.

Eminevim Sefaköy kura sonuçları!

Eminevim Sefaköy kura sonuçları kısmı haberimizde yer alıyor. Bugün Sefaköy'de yapılan kura çekilişi saat 19.00'a kadar devam edecek. Projede 3 farklı çekiliş sistemi sunuluyor.

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları!

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Bugün İstanbul'un Avrupa Yakası Sefaköy'de çekiliş düzenleyen Eminevim 'de müşteriler için çekilişler 3 farklı şekilde sunuluyor.

Eminevim Ahenk İstanbul ödemeleri!

Eminevim Ahenk İstanbul ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, squash, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark bulunuyor.

Siemens, inovasyon laboratuvarı açtı!

Açık inovasyon girişimciliğinin en önemli öğelerinden birini oluşturacak olan "Siemens Innovation Lab", Ar-Ge ve inovasyon konusunda çalışmak isteyen genç beyinlerin yaratıcılıklarını ortaya koyacakları bir merkez olarak önemli bir rol üstlenecek.

Eminevim Kurtköy 5yüz60 nerede?

Eminevim Kurtköy 5yüz60 nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 5yüz60 projesi satılık daire alternatifleri kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut...

Hilti’den deprem ve kentsel dönüşüme çare olacak inovasyon!

Hilti’den deprem ve kentsel dönüşüme çare olacak inovasyon uygulaması geliyor. Tüm illerde binaların röntgenini çeken Hilti, İTÜ ve İSTKA’nın deprem projesinin de çözüm ortağı oldu.

Eminevim ramazan kampanyasında son 6 gün!

Eminevim 5yüz60 ve Ahenk İstanbul projelerini hayata geçiren Eminevim'de faiz ödemeden ev veya araba sahibi olmak için ramazan ayına özel yaptığı kampanya 6 gün sonra sona erecek...

Eminevim Fikirtepe'de dönüşüm yapmaya hak kazandı!

Fikirtepe'de 3 inşaat firması aynı adayı dönüştürmek için yarışa girişti. Hak sahiplerine hisse başına 5 bin lira bonus, proje bitince bir yıl aidat yok, 2 yıllık peşin kira ödemesi' vaatiyle Eminevim dönüşüme hak kazandı.

Eminevim, The Ness Hotel'de iftar yemeği düzenledi!

Eminevim, müşterilerini The Ness Hotel'de organize edilen iftar yemeğinde ağırladı. İftara katılan misafirler güzel bir gün geçirdi Sezgin Efe, Sibel Efe, Muhittin Tozan, Aynur Tozan, Soner-Serpil ve Taha Tuna birlikte oturdu.

Eminevim Fikirtepe irtibat bürosunu açtı, vaatlerini sıraladı!

Eminevim, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde proje için imza sürecine girdi. Peki Eminevim, Fikirtepe'de nerede proje yapacak? Fikirtepe Eminevim projesi hangi adalarda yükselecek? İşte Eminevim Fikirtepe projesinden ilk detaylar...

Eminevim Konya kura çekilişleri yapıldı!

Faiz ödemeden, kişinin bütçesine göre, istediği gayrimenkulü alabilmeyi sağlayan Eminevim, Konya'da da faliyetlerine devam ediyor. Eminevim Konya kura çekilişleri yapıldı. Eminevim Konya kura çekilişleri sonuçları sitemizden öğrenebilirsiz

Eminevim 5yüz60 nerede?

Dairelerin teslimlerine Ekim 2016 tarihinde başlanması planlanan Eminevim 5yüz60 nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesine bağlı Kurtköy deniliyor. Proje, 23 bin 850 metrekare alana sahip...

Eminevim TEKNOFEST inovasyon Haberi

Eminevim TEKNOFEST inovasyon

İnovasyonların yarıştığı festivalde katılımcıların yeni icatlarının yer aldığı ve katılımcıların izleyebileceği özel olarak hazırlanan dev bir alan meydana getiren Eminevim, mucitleri bir çatı altında buluşturdu.

Milli teknoloji hamlesine bir katkı da Eminevim’den 

Açıklamada görüşleri kullanılan Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda kapılarını ziyaretçilerine açan festivalin en büyük destekçilerinden olan Eminevim’in inovasyonu ve teknolojiyi her anlamda destekleyeceklerini söyleyerek inovasyona dayalı üretimin kalkınmada önemli rol oynadığını, milli teknoloji hamlesi kapsamında gerçekleştirilen TEKNOFEST’e katkı da bulunmaktan mutluluk duyduklarını açıkladı.

TEKNOFEST’in kısa zaman içeirsinde dünyanın en dikkati çekici etkinliklerinden olduğunu söyleyen Üstün, birbirinden farklı teknolojilerin bir arada olduğu bu büyük organizasyonda Eminevim’in inovatif bir model olarak geliştirdiği faizsiz Elbirliği Sistemi ile etkinlikte, inovasyon çalışmalarını desteklemek istediklerini söyledi.

"Temelinde inovasyonun olduğu ve ilk defa bizimle birlikte uygulanan...