09 / 05 / 2024

Eminoğlu

Eminoğlu

Emintaş Emlak İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Buket Pilavcı'nın babası ve şirket ortağı Op. Dr. Ahmet Eminoğlu vefat etti

E-Ticarette satışlar rekorlar kırmaya devam ediyor!

E-ticaret, satış rekorları kırmaya devam ediyor. Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, online ticarete yatırım yapan şirketlerin cirosunu katladığını belirtirken, e-ticarette B2B tarafının en çok büyüyen alan olmasının dikkat çektiğini bildirdi. İşte haberin devamı...

Bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışı arttı

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER) Kurucu Üyesi ve Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışının arttığını belirterek, online sanal poslardan satışın yüzde 42'ye yükseldiğini bildirdi.

Dolu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 bin TL srmaye bedeli ile Muhammed İkbal Eminoğlu tarafından kuruldu.

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 2116 Parsel Şubesi açıldı!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 2116 Parsel Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Kuz tarafından açıldı.

Yeni emlak yasasıyla denetimler artacak!

Kıbrıs'ta iş insanı Mehmet Eminoğlu tarafından yapılan “Sahte vekaletle devir” olayının gün yüzüne çıkmasıyla gözler emlak sektöründe yaşanan olumsuzluklara çevrildi...

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kristy Plus İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristy Plus İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Eminoğlu ve Mazen Aboul Khır ortaklığında kuruldu. 

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 6 Parsel Şubesi açıldı!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 6 Parsel Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe 2105 Parsel Şubesi açıldı!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe 2105 Parsel Şubesi 500 bin TL sermaye ile açıldı.

Lüks konutta talep artışı yaşanıyor!

KKTC'nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul şirketlerinden Mehmet Eminoğlu, "Artık vatandaşlar apartman kültüründen uzaklaşmak istiyor. Böylelikle lüks konuta talep artıyor" dedi.

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 8 Parsel Şubesi açıldı!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 8 Parsel Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe 14 Parsel Şubesi açıldı!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe 14 Parsel Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Sivas OSB'de 3. kısım bu yıl tamamlanacak!

Sivas Organize Sanayi Bölge Müdürü Bekir Sıtkı Eminoğlu Sivas OSB yatırımlarını anlattı. Sivas OSB'de bu yıl 3. kısımın tamamlanacağını söyledi.

Eminoğlu Haberi

Eminoğlu
Emintaş Emlak İnşaat ortağı ve  Yönetim Kurulu Üyesi Buket Pilavcı'nın babası Op. Dr. Ahmet Eminoğlu, hayatını kaybetti. 


KadıköyŞifa Sağlık Grubu kurucusu olan Genel Cerrah Op. Dr. Ahmet Eminoğlu'nun cenazesi, 23 Haziran 2012 Cumartesi günü (Bugün) Fatih Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Edirnekapı Mezarlığı'ndaki aile kabristanına...