19 / 05 / 2024

eminönü bisiklet yolu

eminönü bisiklet yolu

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın, ilçeye bisikletle güvenli bir ulaşımı mümkün kılmak amacıyla yaptığı çalışmalar sonucu Gaziosmanpaşa - Eminönü arasında bir bisiklet yolu kullanıma açıldı.

Tokat Turhal'da bisiklet yolu uzunluğu 32 kilometreye çıkacak!

Tokat'a bağlı Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler ilçede bisiklet yolu uzunluğunun 32 kilometreye çıkacağını dile getirdi. 

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

Trabzon Araklı'ya bisiklet yolu müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısında kent genelinde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Zorluoğlu kente inşa edilecek bisiklet yolu için 10 Mart'ta ihale yapılacağını dile getirdi. 

Alanya'ya kesintisiz bisiklet yolu geliyor!

Antalya'nın Alanya ilçesinde devam eden kesintisiz bisiklet yolu proje inşaatının ilk etap çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Ankara Büyükşehir'in Bisiklet Yolu Projesi'nde ilk etap tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Bisiklet Yolu Projesi"nin ilk etabı, trafik kazasında yaşamını yitiren genç bisikletçi Umut Gündüz'ün ismiyle, vatandaşların hizmetine açıldı.

Kağıthane Bisiklet Yolu projesi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ‘Kağıthane Bisiklet Yolu’ projesini yerinde inceledi. Başkan Öztekin, bisiklet yolunun 7,5 kilometre uzunluğuna sahip olacağını söyledi.

Lüleburgaz Bisiklet Yolu için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi, kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolu için düğmeye bastı.

Ankara'ya 39.27 kilometre bisiklet yolu yapılacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, hayata geçirdiği mega projeler ile fark oluşturuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilecek olan bisiklet yolu projesinin detaylarını anlatan Şimşek “Ankara’ya bisiklet köprüsü kuruyoruz. Ankaralılar doğa ile iç içe pedallarını çevire

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

Sultangazi’ye 5 bin metre bisiklet yolu yapılıyor!

Sultangazi Belediyesi, Hacı Bektaş-ı Veli Şehir Ormanı'nda yolun bir kısmını bisiklet yoluna ayrıldı. Mimar Sinan Şehir Ormanı’na da yapılacak olan bisiklet yoluyla birlikte Sultangazi’ye 5 bin metrelik bisiklet yolu kazandırılacak

Murat Kurum'dan Yalova'ya millet bahçesi ve bisiklet yolu müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yalova'da 20 kilometrelik bir bisiklet yolu ve Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki 113 dönümlük alanda millet bahçesi yapılacağını belirtti. Kurum, 400 yataklı devlet hastanesinin de 2021'de bitirileceğini dile getirdi...

Murat Kurum: 4 bin 775 kilometre bisiklet yolu yapacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 2023 yılına kadar ülke genelinde 4 bin 775 kilometre bisiklet yolu yapacaklarını söyledi.

Ankara Bisiklet Yolu projesi için ilk adım atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankaralılara  söz verdiği Bisiklet Yolu Projesi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

eminönü bisiklet yolu Haberi

eminönü bisiklet yolu


Modern metropollerde ulaşım için büyük bir rahatlık ve güven sağlayan bisiklet yolları Gaziosmanpaşa’da da hizmete girdi. Gaziosmanpaşa Küçükköy’den başlayarak Vialand alt yoldan Alibeyköy-Silahtar-Eyüp-Eminönü hattında hizmete giren bisiklet yolu İBB tarafından projelendirildi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın çabalarıyla hizmete alınan bisiklet yolunun Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesine dahil edilmesiyle 15 kilometrelik bir uzunluğa sahip olacağı belirtiliyor. Bisiklet yolunda herhangi kazaya ve usulsüz parklanmaya engel olmak için trafik işaretleri ve engelleyiciler yerleştirildi. Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “İlçemiz geneline bisiklet yolunu yaymak için gerekli çalışmaları başlatmış bulunuyoruz ve plan dahilinde bisiklet yollarımız daha da artarak uzun bir ağ haline gelecektir” dedi.


Öte yandan Gaziosmanpaşa Belediyesi, bisikletler için Belediye bahçesine ilçenin ilk bisiklet parkını da kurarak, hizmete aldı.



Gaziosmanpaşa...