27 / 04 / 2024

Emir Arkayın İç Mimarlık adres

Emir Arkayın İç Mimarlık adres

Emir Arkayın İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Emir Arkayın tarafından kuruldu. 

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Arkay Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkay Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Arnavutköy'de Abdullah Kaya tarafından kuruldu.

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kızılay tarafından kuruldu.

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  3milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Emir Kırımadalar kuruldu.

Villa Emir İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Villa Emir İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Altındağ tarafından kuruldu.

Dicleli Geri Dönüşüm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Dicleli Geri Dönüşüm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  10 milyon TL sermaye bedeli  ile Emir Dicleli tarafından kuruldu.

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Akalın, Fevzi Akalın ve Sadullah Akalın ortaklığında kuruldu.

Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması TBMM gündeminde!

Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Murat Emir'den cemevlerindeki mülkiyet sorununun çözümü için yasa teklifi!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Büyükşehir Belediye Yasası kapsamında köylerin mahalleye dönüştürülmesi sonucu cemevlerinde ortaya çıkan mülkiyet hakkı sorununun çözümü için TBMM’ye yasa teklifi sundu.

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Örengül tarafından kuruldu.

Şap Enstitüsü'nün arazisinin satışa çıkarılacağı iddiaları mecliste!

Şap Enstitüsü'nün arazisinin satışa çıkarılacağı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bilge Emir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Emir İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet M. Emiroğlu tarafından kuruldu.

Emir Arkayın İç Mimarlık adres Haberi

Emir Arkayın İç Mimarlık adres

Emir Arkayın İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Emir Arkayın tarafından kuruldu. 

Emir Arkayın İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi konusu:
a)Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Emir Arkayın...