19 / 05 / 2024

Emir Dora Turizm Seyahat

Emir Dora Turizm Seyahat

Emir Dora Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Serkan Pastutmaz Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mart'ta Fatih'te kuruldu.

Seraphim Forest Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Seraphim Forest Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Emir Özel tarafından kuruldu.

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Osman Karaman tarafından kuruldu.

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Ali ve Saber Shaykhoun ortaklığında kuruldu.

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Cankaya Denizcilik Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cankaya Denizcilik Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz ve Emir Burak Sümer ortaklığında kuruldu.

Palmera Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Palmera Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ahmet Emir Yılmaz ve Orhan Turgay ortaklığında kuruldu.

Fago Turizm Enerji Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fago Turizm Enerji Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de Emir Karaca tarafından kuruldu.

Agro Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Agro Turizm İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de Mehmet Emir Kama tarafından kuruldu.

Tuygun Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tuygun Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Emir Kaya İnce, İbrahim İnce ve Nurhan İnce ortaklığında kuruldu.

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Amir    Khavanınzadeh ve Zeynab Bagherıkhoramdashtı tarafından kuruldu.

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

Dora Gyd Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora Gyd Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Şeker tarafından kuruldu.

Nce İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nce İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Erdem tarafından kuruldu.

Emir Dora Turizm Seyahat Haberi

Emir Dora Turizm Seyahat

Emir Dora Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Serkan Pastutmaz Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 

Emir Dora Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; -Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 


Emir Dora Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Fatih, Alemdar Mahallesi, Divanyolu Caddesi, Erçevik İşhanı,...