27 / 07 / 2024

Emir İnvest ortaklığı

Emir İnvest ortaklığı

Romanya'da 2000 yılından beri inşaat alanında önemli projelere imza atan VP Holding Türkiye pazarına adım attı. Uzun süredir partner firma arayışında olan holding, iş ve proje geliştirme konusunda hizmet veren Emir İnvest ile ortaklık kararı aldı...

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdul Haı Feraıdoon ve A. Abdulrahim Mohammad ortaklığıyla kuruldu.

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Handeks Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Handeks Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Şencan ve Emir Şencan ortaklığında kuruldu.

Abdülkadir Akkuş, yeni şirket kurdu!

Abdülkadir Akkuş, yeni şirket kurdu. KDR Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Abdülkadir Akkuş ve Muhammed Emir Akkuş ortaklığında kuruldu.

KDR Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KDR Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş ve Muhammed Emir Akkuş ortaklığında kuruldu.

Emir Mutfak Ekipmanları İnşaat Gıda Turizm İmalat İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Mutfak Ekipmanları İnşaat Gıda Turizm İmalat İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Günal ve Mustafa Günal ortaklığında kuruldu.

Derik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Derik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Derik ve Emir Derik ortaklığında kuruldu.

Vadi İstanbul Park'ta yüzde 25 peşinde taksitle ödeme fırsatı!

Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Vadi İstanbul Park'ta ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinde, kalan bedel yüzde 1.13 faizle banka kredisiyle taksitlendiriliyor.

Vadi İstanbul Park'ta yüzde 25 peşinde taksitle ödeme fırsatı!

Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Vadi İstanbul Park'ta ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinde, kalan bedel yüzde 1.13 faizle banka kredisiyle taksitlendiriliyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park fiyat!

Ayazağa Vadi İstanbul Park fiyat listesi kapsamında daireler 748 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı'nda hayata geçirilen proje 762 adet konut ve ticari birimlerden oluşuyor.

Atalante İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalante İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Balta ve Mustafa Emir Demirel ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi'nde kuruldu.

Sarıyer Vadistanbul Park satılık!

Sarıyer Vadistanbul Park satılık daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan proje Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor.

Emir İnvest ortaklığı Haberi

Emir İnvest ortaklığı

Romanya'da 2000 yılından beri inşaat alanında önemli projelere imza atan VP Holding Türkiye pazarına adım attı. Uzun süredir partner firma arayışında olan holding, iş ve proje geliştirme konusunda hizmet veren Emir İnvest ile ortaklık kararı aldı. 



Yıllık ortalama cirosu 80 milyon Euro'yu aşan VP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Virgil Profeanu konu ile ilgili olarak, "Türk gayrimenkul piyasasını bir süredir yakından takip ediyoruz. Türkiye'nin güçlü ekonomisi ve gayrimenkul sektörünün büyüklüğü buraya gelmemizde önemli bir etken oldu. Türkiye'de birçok iş geliştirme firması ile görüşmeler gerçekleştirdik. Emir İnvest de mercek altına aldığımız firmalardan biriydi. Görüşmeler neticesinde gayrimenkul piyasasında iş geliştirme konusunda deneyimlerine güvendiğimiz Emir İnvest ile ortaklık kararı...