19 / 05 / 2024

Emir Khalid Bin Seaidan kim

Emir Khalid Bin Seaidan kim

Suudi Arabistan Kraliyet ailesinden Emir Khalid Bin Seaidan, 37 kişilik ailesiyle Bolu Abant Tabiat Parkı'nda göl kenarında bulunan oteli kapatarak bahçesine çadır kurdururken, otele erkeklerin girmesi de yasaklandı.

Suudi Emir Khalid Bin Seaidan, Bolu Abant'ta otel kapattı!

Suudi Kraliyet Ailesi'nden Emir Khalid Bin Seaidan, Bolu Abant'ta 5 yıldızlı Abant Köşk Oteli'ni kapattı, bahçesine çadır kurdu. Suudi ailenin gelmesiyle otele erkek girmesi de yasaklandı.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kızılay tarafından kuruldu.

Villa Emir İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Villa Emir İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Altındağ tarafından kuruldu.

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Amir    Khavanınzadeh ve Zeynab Bagherıkhoramdashtı tarafından kuruldu.

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

Emir Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zakı Haj Alı tarafından kuruldu.

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Örengül tarafından kuruldu.

Bilge Emir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Emir İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet M. Emiroğlu tarafından kuruldu.

Şan Emir Gayrimenkul Ve Dahili Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şan Emir Gayrimenkul Ve Dahili Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Besim Özyurt tarafından kuruldu.

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihal Budak tarafından kuruldu.

El Khalid Müteahhitlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Khalid Müteahhitlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Raed Hasan A.A ABD Alı tarafından kuruldu.

Adriana Lima'nın yeni aşkı Emir Uyar Miami’de ev kiraladı!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima'nın Türk işadamı sevgilisi Emir Uyar aşkı için kesenin ağzını açtı. Uyar, Miami’de aylık 150 bin dolara lüks bir malikane kiraladı..

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi açıldı!

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 130 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Emir Khalid Bin Seaidan kim Haberi

Emir Khalid Bin Seaidan kim

OTELİN BAHÇESİNE ÇADIR KURDURDU


 Ramazan ayının bitmesiyle birlikte Abant Tabiat Parkı, Arap turistlerin akınına uğramaya başladı. Suudi Arabistan Kraliyet ailesinden Emir Khalid Bin Seaidan, ailesiyle birlikte yaz tatili için göl kenarında bulunan 5 yıldızlı Abant Köşk Oteli'ne geldi.


Önceki gün uçakla İstanbul'a, buradan da kiraladıkları cipler ve liiks minibüslerle Abant Tabiat Paıkı'na gelen kraliyet ailesi, oteli 15 günlüğüne kapattı. 4 eşi ve çok sayıda çocuğu bulunan Emir Khalid Bin Seaidan 12 odalı lüks butik otelin çam ağaçları altındaki bahçesine de büyük bir çadır kurdurdu. Kraliyet ailesi mensuplarına ayrıca başka bir otelde de 10 oda tahsis edildi. 


ERKEKLERİN GİRMESİ YASAKLANDI


Abant'ta tatil yapacak kraliyet ailesinin kalacağı otele erkeklerin girmesi yasaklandı. Otelde sadece kadın garsonlar ile kadın aşçıların çalışmasına izin verildi. Otel çalışanları kraliyet ailesi...