17 / 05 / 2024

Emir Sultan feribotunun camı mı patladı

Emir Sultan feribotunun camı mı patladı

Mudanya'dan İstanbul'a giden BUDO feribotunun, fırtına nedeni ile camı patladı. İlçeye geri dönen feribotta yaralanan ve fenalaşan yolcular hastaneye kaldırıldı. İDO bazı seferleri iptal etti.

Duklia Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duklia Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Emir Sultan Bayraktar tarafından kuruldu.

Duklia Mühendislik Ticaret Limited Şirketi  Kuruldu!

Duklia Mühendislik Ticaret Limited Şirketi  Şişli'de Emir Sultan Bayraktar tarafından kuruldu.

Sultan Han Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Han Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emir Çelik  ve Osman Bingöl tarafından kuruldu.

Bursa Emir Sultan'a otopark takviyesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Emir Sultan Hazretleri’ni ziyarete gelen kafilelerin kullandığı otobüslerin düzenli şekilde duraksayabilmesi için otopark çalışmalarını hızlandırdı.

Bursa Emir Sultan'a bin metrekarelik park!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Emir Sultan’da kamulaştırılan bin metrekare alana yapılacak park ile bölgenin nefes alacağını dile getirdi.

İzmir Emir Sultan Türbesi gün yüzüne çıktı!

Kentin turizm potansiyelini geliştirmek için sahip olduğu zengin tarihi dokuyu ayağa kaldırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamdaki değerli eserlerden birini daha gün yüzüne çıkardı.

İzmir Emir Sultan Türbesi restore edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin önemli tarihi yapılarından olan Emir Sultan Türbesi’ndeki restorasyon ve düzenleme çalışmalarıyla kentin önemli bir değerini daha gün ışığına çıkardı.

Emir Sultan Türbesi açılmayı bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, restorasyonu tamamlanan Emir Sultan Türbesi ve Haziresi içerisinde yer alan mescidin amacına uygun olarak kullanılması gerektiğini söyledi.

İzmir'deki Emir Sultan Türbesi restore edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, tarihi Emir Sultan Türbesi’ni baştan sona restore etti. Bahçe içinde yer alan Derviş Evi’ne de canlı insan yüzlerinden kopyalanarak yapılan 15 heykel yerleştirdi.

İzmir'deki Emir Sultan Türbesi restore edildi!

İzmir'in fethinde şehit düşen ve halk arasında "Emir Sultan" adıyla bilinen Aydınoğulları Beyliği komutanlarından Seydi Mükeremeddin'in naaşının yer aldığı türbenin bahçesindeki mezarlık restore edildi.

İzmir Emir Sultan Türbesi restore edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin restore ederek kente kazandırdığı Emir Sultan Türbesi’nde, dönemin önemli kişilerine ait mezarların bulunduğu hazire kısmındaki restorasyon çalışmaları da tamamladı.

Bursa Osmangazi'deki 300 yıllık kilise 1,5 milyon dolara satılıyor!

Bursa'da bulunan ve yaklaşık 300 yıllık olduğu belirtilen kilise binası, sahibi tarafından 1,5 milyon dolara satılığa çıkarıldı. 3 katlı kargir bina şeklindeki kilise, Yeşil Türbe ve Emir Sultan Türbesine yakın bir noktada bulunuyor.

Sevimler Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevimler Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Sevim tarafından 25 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi, Emir Sultan Sokak'ta kuruldu.

Emir Sultan feribotunun camı mı patladı Haberi

Emir Sultan feribotunun camı mı patladı


Bursa Büyükşehir Belediyesine Mudanya-Kabataş seferini yapan Emir Sultan isimli feribotun, dün Bozburun yakınlarında olumsuz hava koşulları nedeniyle ön camı patladı. Feribot yolcuları arasında büyük panik yaşanırkan yolculara can yelekleri dağıtıldı.


Mudanya'dan akşam saat 18.45'te İstanbul Kabataş'a gitmek için hareket eden BUDO'ya ait Emir Sultan isimli feribotta camların kırılması ve yolcuların yere düşmesi sonucu 17 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Hastanede tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.   



Yolcular arasında bulunan, eşi ve bebeğiyle yolculuk yapan Yılmaz Yeşilırmak denizde yaşanan paniği şöyle anlattı: "Gemi, deniz otobüsü tamamen doluydu. Mudanya'dan ayrıldıktan bir süre sonra deniz otobüsü dalgalar nedeniyle zor anlar yaşadı. Bu sırada bir çok yolcu kusmaya başladı. Büyük bir dalga deniz otobüsünün ön camını kırdı. Bazı kapılar açılırken, yolcular açılan kapıları zorlanarak...