02 / 05 / 2024

Emir Uyar biyografi

Emir Uyar biyografi

Permak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Emir Uyar kimdir? Emir Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emir Uyar, ne zamandan beri Permak Şirketler Grubu bünyesinde hizmet veriyor? İşte Emir Uyar...

Adriana Lima'nın yeni aşkı Emir Uyar Miami’de ev kiraladı!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima'nın Türk işadamı sevgilisi Emir Uyar aşkı için kesenin ağzını açtı. Uyar, Miami’de aylık 150 bin dolara lüks bir malikane kiraladı..

Seyhan Belediye Başkanı'ndan müteahhitlere uyarı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, müteahhitler ile biraraya geldiği toplantıda, çalışma arkadaşlarına yasal olmayan işler için yıkılması talimatını verdiğini vurguladı. İşte Başkan Karalar'ın yaptığı uyarılar...

Emir Uyar kimdir?

Permak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Emir Uyar kimdir? Emir Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emir Uyar, ne zamandan beri Permak Şirketler Grubu bünyesinde hizmet veriyor? İşte Emir Uyar...

Mimarlardan tarihi uyarı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Erdal İzgi bugün köşesinde " Mimarlardan tarihi uyarı " başlıklı yazısına yer verdi. İşte " Mimarlardan tarihi uyarı " yazısının detayları...

Emir Cem İnşaat Petrol Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Cem İnşaat Petrol Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Cem Gök tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Selim Uyar San Clemente Adası’nı satın aldı!

Permak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, 2013’te Venedik Lagünü’ndeki en değerli gayrimenkullerden San Clemente Adası’nı ve üzerindeki St. Regis Venice San Clemente Palace oteli satın almıştı.

Emir Suyunu plastik beton projesiyle dünya 3'ncüsü oldu!

Plastik atıkları değerlendirerek, depremde can kaybını engellemeyi ve çevre sorunlarına çözüm bulmayı hedefleyen, Emir Berk Suyunu, “Çevre Dostu Plastik Beton” projesiyle, İspanya'da yapılan Bilimsel Projeler yarışmasında dünya 3.sü oldu.

Emir Dora Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emir Dora Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Serkan Pastutmaz Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mart'ta Fatih'te kuruldu.

Ed Emir Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Emir Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tülay Dinç tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 31 Mart'ta Kartal'da kuruldu.

Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı'ndan ev alacaklara uyarı!

KEPEZ Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, ev alacak vatandaşa, "Gayrimenkul satın alınırken, uzun vade, cazip fiyat ve kampanyaların yanı sıra. projeyi yapan firmanın iyi araştırılması gerekir" uyarısı yaptı.

Emir Bahadır kimdir?

Emir Bahadır, RLTYNYC şirketi ile gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor. Peki, Emir Bahadır kimdir? Emir Bahadır, RLTYNYC şirketi ile hangi ülkede hizmet veriyor? İşte Emir Bahadır...

Emir Bahadır RLTYNYC ile Amerika'daki şirketlerle yarışıyor!

Amerika’da RLTYNYC şirketi ile gayrimenkul sektöründe hizmet veren 23 yaşındaki Emir Bahadır, ülkede adından sıkça söz ettiriyor. 4 ayda 110 milyon dolarlık satış yapan Bahadır, 40 yıllık şirketlerle yarışıyor.

Alanya'da esnaf ve inşaat sektörüne son uyarı yapıldı!

Alanya'da esnaf ve inşaat sektörüne turizm sezonu öncesi son uyarılar yapıldı. Alanya Belediye Başkanı Murat Yücel, huzur ve düzeni tesis edeceklerini söyledi.

Emir Uyar biyografi Haberi

Emir Uyar biyografi

Emir Uyar kimdir?

Emir Uyar, 1982 yılında doğdu. Emir Uyar liseyi İstanbul'da Alman Lisesi'nde okudu.2006 yılında Güney Kaliforniya Üniversitesi İşletme ve Ekonomi bölümünden mezun oldu. 


Mezun olduktan sonra, Emir Uyar babası Selim Uyar'ın yanında, Permak Makine'de işe başladı. 2010 yılında başlayan grup şirketi 4 yıl sonra taşındı. 


Emir Uyar, Enerji ve Teknoloji yatırımlarında hizmet veriyor.


Ayrıca, İstanbul Dominika Fahri Başkonsolosu olan Emir Uyar, Venedik’te  St. Regis Venice San Clemente Palace Oteli’ni hizmete açtı. 


Şirket profili:

"Türkiye`nin hızla büyüyen sanayi, hizmet ve yatırım gruplarından biri olan Permak Gurubun temelleri 30 yıl önce Permak Makine Sanayi’nin kurulmasıyla atıldı. Permak bugün makine, tekstil, kimya sanayi, sistem teknolojileri, inşaat ve turizm ana iş kollarında faaliyet göstermektedir. Permak Grubu şirketleri Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki sanayi tesisleri ile ülkenin üretim gücüne katkı...