04 / 05 / 2024

Emircioğlu Kapı ve Yapı Elemanları İnşaat iletişim

Emircioğlu Kapı ve Yapı Elemanları İnşaat iletişim

Emircioğlu Kapı ve Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Demircioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de Ümraniye, Adem Yavuz Mahallesi'nde kuruldu.

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Konut ve kira fiyatları neden artıyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 5 maddede açıkladı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu konut ve kira artışlarına ilişkin açıklama yaptı. Tellioğlu konut ve kira artışlarının neden arttığını 5 maddede açıkladı. İşte detaylar...

İstanbul'da toplu ulaşıma zam sinyali! Ekrem İmamoğlu açıkladı: ÖTV ve KDV zamları yansıyacak! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ÖTV ve KDV'deki yükselişe dikkat çekti ve toplu taşıma fiyatları için zam sinyalini verdi. İşte ayrıntılar...

Laviva Door Kapı Ve Mobilya İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laviva Door Kapı Ve Mobilya İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alican Altunsoy tarafından kuruldu.

Analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın

Bugün ABD'deki kritik enflasyon verisi altın ve dolar fiyatlarında etkili olacak. Ünlü analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Çiloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Çiloğlu tarafından kuruldu.

Beşiroğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşiroğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Beşiroğlu tarafından kuruldu.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Malikoğlu Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Malikoğlu Emlak Ve Gayrimenkul Limited Beylikdüzü’nde 350 bin TL sermaye bedeli ile A.Laıbı Bahd Al-Malıkı tarafından kuruldu.

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  250 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Güzel  tarafından kuruldu.

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Saadettin Işık tarafından kuruldu.

Emircioğlu Kapı ve Yapı Elemanları İnşaat iletişim Haberi

Emircioğlu Kapı ve Yapı Elemanları İnşaat iletişim

Emircioğlu Kapı ve Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Demircioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de kuruldu. 


Emircioğlu Kapı ve Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- Yapı malzemeleri ticareti konusunda; Bilhassa ahşaptan mamul ve her türlü binalarda kullanılan iç ve dış mekan kapıları ve bunların kasaları, parke,mutfak dolabı alım-satımını,ithalat ve ihracatını, toptan ve perakende ticaretini yapmak.Konut inşaatlarının, ticari ve sınai bina ve tesislerin ahşap ve/veya metalden mamul kapı ve kapı kasalarının, seperasyonların imalatlarını yaptırmak. Bu konular ile ilgili olarak bayilikler mümessillikler, temsilcilikler ve distrübütörlükler almak vermek, bizzat ve/veya ortaklıklar kurarak özel ve resmi sektör ihalelerine girmek, teklif almak, teklif vermek, montaj işlemleri de dahil olmak üzere taahhütlere girmek.  B- İnşaat konusunda; 1....