25 / 07 / 2024

Emirgan Parkı

Emirgan Parkı

1982 yılında Emirgan Parkı içerisindeki Pembe Köşk, ''Boğaziçi Müzesi ve Kitaplığı'' şekline getirilecekmiş. Türkiye Turing Otomobil Kurumu tarafından restore ettirilen Köşk'e 5 milyon lira harcanacakmış.

Emirgan Korusu ve Abbasağa Parkı’nın koruma statüsü değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nı ve Sarıyer’deki Emirgan Korusu’nu “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” şeklinde tescilledi. Bu statüye sahip alanlarda; kamp ünitesi, bungalov, günübirlik tesis, büfe, iskele gibi yapılara izin veriliyor.

1982 yılında Pembe Köşk müze olacakmış!

1982 yılında Emirgan Parkı içerisindeki Pembe Köşk, ''Boğaziçi Müzesi ve Kitaplığı'' şekline getirilecekmiş. Türkiye Turing Otomobil Kurumu tarafından restore ettirilen Köşk'e 5 milyon lira harcanacakmış.

Fenerbahçe Parkı’na Romantika’nın yerine, Emirgan Sütiş geliyor!

Kış bahçesi olarak da anılan, camekanlı yapıya sahip, içinde çiçeklerin ve kuşların olduğu Romantika adlı kafetarya 15 Mart 1991’den beri hizmet veriyordu. Dizilere, filmlere set olan bu kafeteryayı artık kahvaltısıyla ünlü Emirgan Sütiş yönetecek...

Panavia Residence'in yüzde 80'i satıldı!

5 blokta 60 adet özel butik daireden oluşan Panavia Residence By Panaroma Projesi, ulaşım kolaylığı, Boğaz ve Emirgan Parkı manzarası ile ferah daireleriyle dikkat çekiyor.

Panavia Residence'da yaşam başladı!

İstinye'de Panaroma Grup imzasıyla hayata geçirilen Panavia Residence'da yaşam başladı. 5 blokta 60 adet özel butik daireden oluşan Panavia Residence projesi, ulaşım kolaylığı, Boğaz ve Emirgan Parkı manzarası ile dikkat çekiyor.

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

Uplife Park'ta 131 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Uplife Park'ta fiyatlar 131 bin TL'den başlayıp, 240 bin 900 TL'ye yükseliyor.

Beta Park'ta 300 bin TL'ye! Hemen teslim!

Beta Yapı tarafından Ümraniye'da inşa edilen Beta Park'ta fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Emirgan Parkı Haberi

Emirgan Parkı



PEMBE KÖŞK MÜZE OLUYOR


  Köşk'ün alt katı alaturka döşeli bir kahvehane, üst kat da kütüphane olacak.


  Emirgan Parkı içerisindeki Pembe Köşk, ''Boğaziçi Müzesi ve Kitaplığı'' şekline getirilerek sonbaharda halka ücretsiz olarak açılacak.

  Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu tarafından yaptırılan Pembe Köşk'ün yaklaşık 5 milyon liraya çıkacağını belirten Çelik Gülersoy, bu tarihi yapının alt katının kahvehane, üst katının ise müze ve kütüphane haline getirileceğini açıkladı ve özetle şunları söyledi:

  ''Köşk'ün alt katı alaturka döşeli bir kahvehane, üst katın arka tarafı kütüphane şeklinde olacak. Burayı Boğaziçi hakkında araştırma yapmak isteyen yerli ve yabancı yazarlar için bir müracaat merkezi...