29 / 04 / 2024

Emirgan Sahilyolu

Emirgan Sahilyolu

1956 yılında Emirgan ile Sarıyer arasındaki sahil yolunun açılması ve genişletilmesi kararlaştırılmış. Yeniköy'e de asfalt bir yol yapılacakmış. Yol inşaatı tamamlandıktan sonra Emirgan ile Sarıyer arasında birkaç otopark tesis edilecekmiş.

Kuzguncuk ve Beylerbeyi'nin Anadolu Yakası'nda eşi yok! Konut yatırımcıları her zaman kazanır!

Gayrimenkul Danışmanı Çağlar Oktar ve Füsun Alyakut; İstanbul'da Avrupa yakası için Bebek-Emirgan-Yeniköy nasıl değerliyse, Anadolu yakası için de Beylerbeyi-Kuzguncuk'un aynı öneme sahip olduğunu belirterek yatırımcıların her zaman kazançlı çıkacaklarını belirtti.

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile MHD Alı Khaled tarafından kuruldu.

Şerifler Yalısı'nın arsası satışa sunuldu! 

İstanbul Emirgan'da yer alan Şerifler Yalısı, arsasının bir bölümünün satışa sunulmasıyla gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Alı Khaled tarafından kuruldu.

Atakoru Emirgan 10 yıllığına kiraya verilecek!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstinye Mahallesi'nde yer alan Atakoru Emirgan'ı 10 yıllığına kiraya verecek.

Şahenklerin malikanesine getir.com'un kurucusu talip!

Deniz Şahenk'in Emirgan'daki malikanesine getircom'un sahibi Nazım Salur ve eşi Özlem Salur çifti talip.

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Emirgan Şubesi açıldı!

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Emirgan Şubesi 3 milyon TL yatırım bedeli ile Ahmet Kemal Ersu tarafından açıldı.

Necla Nazır'ın dolandırıcılık davasına takipsizlik kararı!

Oyuncu Necla Nazır geçtiğimiz aylarda Emirgan'daki evini satışa çıkarmıştı. Nazır, emlakçının sahte sözleşme hazırladığını öne sürerek emlakçı hakkında şikayetçi oldu. Fakat sahte bir şekilde hazırlanan belgeler savcılığa teslim edilimeyince dosya kapandı.

Emirgan Korusu ve Abbasağa Parkı’nın koruma statüsü değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nı ve Sarıyer’deki Emirgan Korusu’nu “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” şeklinde tescilledi. Bu statüye sahip alanlarda; kamp ünitesi, bungalov, günübirlik tesis, büfe, iskele gibi yapılara izin veriliyor.

Melisa Şenolsun, Umut Evirgen'in Emirgan’daki lüks evine taşındı!

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Metin Şentürk, villlasını İranlı fenomen Nili Afshar'a kiraladı!

Metin Şentürk, Emirgan'daki villasını İranlı fenomen Nili Afshar'a kiraladı...

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi!

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi ve Emirgan Apartments by Seba proje detayları...

Emirgan Apartments by Seba fiyatları 2020!

Emirgan Apartments by Seba fiyatları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Emirgan Apartments by Seba fiyatları 2020 ve Emirgan Apartments by Seba detayları...

Emirgan Sahilyolu Haberi

Emirgan Sahilyolu

Emirgan - Sarıyer yolu genişletiliyor.


  Yeniköy'de bir asfalt yol yapılacak.

  Alakalılarca Emirgan ile Sarıyer arasındaki sahil yolunun açılması ve genişletilmesi kararlaştırılmıştır. Bu arada Yeniköy'den geçen yolun darlığı nazarı itibara alınarak bilhassa buranın genişletilmesi ve yeni asfalt yol inşası için gerekli hazırlaklara başlanmış, Karayolları Birinci Bölge Müdürlüğü ve Belediye'nin işbirliği ile bütün Yeniköy havalisi tetkikten geçirilmiştir. 

  Bu tetkikler sonunda; Yeniköy sahilinde yalıların çokluğu nazarı itibara alınarak yeni yolun bugün kullanılmakta olan yolun 15-20 metre yukarısından geçirilmesi kararlaştırılmıştır. Bu suretle istimlak edilecek saha miktarında sahil yolu boyuna nazaran dörtte bir nispetinde tasarruf sağlanacaktır.

  Yeniköy yolunun inşası tamamlandıktan sonra Emirgan ile Sarıyer arasında birkaç otopark tesis edilecek ve Boğaz'ı otomobille gezmeye gelenler, otomobillerini gelişi güzel yerlere değil, bu parklara bırakacaklardır.

  Gerekli istimlak...