29 / 04 / 2024

Emirgandaki yol yalısı

Emirgandaki yol yalısı

Emirgan'da bulunan boğaz ve köprü manzaralı yol yalısı sahibinden aracı kabul edilmeyerek satışa çıkarılıyor. 255 metrekare yüzölçümlü terasa sahip yalı 19 milyon dolar.

Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in yalısını hazırlıyor!

Holywood aktör ve aktrislerinin de bulunduğu birçok isme özel projeler yapan Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in Çengelköy'deki yol yalısını hazırlıyor...

Yol yalısı nedir?

Yalı, düz ve açık su kıyısı yapılmış büyük ve görkemli evler oluyor. Peki, yol yalısı nedir?

Feryal Gülman'ın Boğaz'daki yalısı yıkılacak!

İBB bir süredir Boğaz’daki kaçak yapıları yıkıyor. Bu kapsamda Feryal Gülman’ın Bebek’teki ünlü ‘Yol Yalısı’na yıkım kararı çıkarıldı.

Emirgan Yol Yalısı 15.5 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Emirgan bulunan Yol Yalısı satışa çıkarıldı. 10 oda, 10 banyo ve 3 salondan oluşan yalının toplam satış bedeli 15 milyon 500 bin dolar olarak belirlendi.

İşte dünyanın en pahalı yalısı!

İki hafta önce Türkiye’yi ziyaret eden Katar Emiri Şeyh Temim'in eşi, Katar kraliçesi Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri İstanbul’da Erbilgin Yalısı’nı beğendi. İşte Erbilgin Yalısı'nın içinden kareler...

2003 yılında Boğaz'ın en pahalı yalısı 60 milyon dolar!

2003 yılında ABD merkezli Century 21'in Türkiye temsilciliği, Boğaz'daki yalıları araştırıp fiyat biçmiş. Geçtiğimiz günlerde 100 milyon avroya satılan Burhanettin Efendi Yalısı'na 12 yıl önce 60 milyon dolar değer biçilmiş.

2003 yılında Naime Sultan Yalısı'nın kundaklandığı ortaya çıkmış!

13 Temmuz 2002 günü yanan ve yangından sonra elektrik kontağından yandığı yönünde bilirkişi raporu hazırlanan Ortaköy'deki Naime Sultan Yalısı'nın 2003 yılında Kriminal Polis'in incelemeleri sonucu kundaklandığı ortaya çıkmış.

2002 yılında Naime Sultan Yalısı büyük hasar görmüş!

Sultan Abdülhamit'in kızı Naime Sultan için 1876 yılında inşa ettirilen ve 2002 yılında ilkokul olarak kullanılan Ortaköy'deki Naime Sultan Yalısı, şüpheli bir yangın sonucu kullanılamaz hale gelmiş.

2001 yılında Mahmud Nedim Paşa Yalısı açık artırmayla satışa çıkarılmış!

2001 yılında Kızılay, mülkiyetinde bulunan Vaniköy'deki Mahmud Nedim Paşa Yalısı'nı açık artırmayla satışa çıkarmış. Kızılay, kaynak yetersizliği nedeniyle bir türlü onaramadığı yalıya 3.5 milyon dolar değer biçmiş.

2001 yılında Kıbrıslılar Yalısı'nın iskele için penceresi sökülmüş!

2001 yılında Boğaziçi'nin en eski yalılarından olan Kandilli'deki Kıbrıslılar Yalısı'nın orta bölümüne sahip olan Umran Üzümcü, yalıyı denize açabilmek için pencerelerden birini çıkartarak yerine kapı takmış.

2000 yılında Atik Ali Paşa Yalısı otel haline getiriliyormuş!

Özelleştirme İdaresi'nin açtığı ihale sonucunda, 49 yıllığına, 29 milyon 250 bin dolara Four Seasons Hotel'e kiraya verilen Atik Ali Paşa Yalısı 2002 yılında otel olarak hizmete girecekmiş.

2000 yılında Azaryan Yalısı restore edilecekmiş!

2000 yılında Sarıyer'deki müze binası olarak kullanılan Azaryan Yalısı restore edilecekmiş. 4 katlı, bin 200 metrekarelik Sadberk Hanım Müzesi'nde, Sadberk Koç'un ve Hüseyin Kocabaş'ın özel koleksiyonu sergileniyormuş.

WaterGarden İstanbul, Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı!

Mehmet Ziylan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın lansmanının ardından bu kez de sektöre yönelik geniş katılımlı özel bir geceyle WaterGarden İstanbul projesi Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı.

Emirgandaki yol yalısı Haberi

Emirgandaki yol yalısı

Emirgan'da bulunan boğaz ve köprü manzaralı yalı sahibinden aracı kabul edilmeyerek satılıyor. 255 metrekare yüzölçümlü terasa sahip yalı, 1100 metrekare net kapalı kullanım alanına sahip olarak görülüyor. 5 kattan oluşan  taşınmaz, 100 metrekare garaj, 255 metrekare teras ve 60 metrekare 3 balkondan oluşuyor.


Taşınmazın özellikleri içerisinde; 3 salon, 7 yatak odası, 100 metrekare master bedroom, güvenlik kamera sistemleri, 5 kanal müzik yayını, tüm binada akıllı ev otomasyon sistemi, kapalı ve açık yüzme havuzu, 255 metrekare panoramik manzaralı balkon, ana mutfak ve 2 kitchenette yer alıyor.


Söz konusu taşınmazın personel bölümü kısmında ise, 3 yatak odası, 3 banyo ve oturma odası, 3 arabalık garaj bulunuyor. Taşınmaz asansörlü ve 2008 yapımı iskanlı bina olma özelliğini taşıyor.


İletişim: 0212 280 7985 -  0533 503...