08 / 05 / 2024

Emiroğulları Demirci

Emiroğulları Demirci

Emiroğulları Bursa Nilüfer Demirci'de 2. projeye başlayacağını söyledi...

Demircioğulları Tekstil İnşaat Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demircioğulları Tekstil İnşaat Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Demirci tarafından kuruldu.

Emiroğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Emiroğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Kenan Yalçın tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ordu Gençağa Kalesi turizme kazandırılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Hacıemiroğulları Beyliği döneminden kalma olduğu iddia edilen Gençağa Kalesi

Emiroğulları İnşaat'tan Bursa Mudanya'ya 2 yeni proje!

Emiroğulları İnşaat, çeyrek aşıra yaklaşan tecrübe ve deneyimiyle konut yapımında önemli projelere imza atıyor. Firma, önümüzdeki günlerde Bursa Mudanya'da 2 yeni proje hayata geçirecek.

İstanbul-Bursa-İzmir otobanı konut fiyatlarını artıracak!

Emiroğulları İnşaat ortaklarından Mustafa Demir, "Fiyatlamaların değişmek üzere olduğu, bir miktar da değiştiği zaman dilimi içerisindeyiz. İstanbul- Bursa-İzmir otobanı tamamlandığında bu fiyatların ciddi miktarda artış olacak." dedi.

Emiroğulları Zengin Dekorasyon Orman Ürünleri İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emiroğulları Zengin Dekorasyon Orman Ürünleri İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Zengin tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Bahçelievler, Zafer Mahallesi, Yeşil Sokak'ta kuruldu.

İnşaat sektörü 1999 depreminden sonra değişiklik yaşadı!

Emiroğulları İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve İnşaat Mühendisi İbrahim Hakkı Demir, Emiroğulları İnşaat grubunun kuruluşu, faaliyetleri, projeleri ve hedeflerini anlattı...

Mudanya Mavi Yeşil projesinde 225 bin TL'ye!

Mavi Yeşil projesi Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 15 bin 559 metrekare alan üzerinde bulunan projede daire teslimlerinin Nisan 2017'de yapılması öngörülüyor.

Emiroğulları İnşaat Panayır Evleri ile fark yaratıyor!

Bursa'nın önemli inşaat firmaları arasında yer alan Emiroğulları İnşaat, projelerine bir yenisini daha ekliyor. 34 daire, 9 ticari alan ve 1 fırından oluşan Panayır Evleri Projesi, sunduğu ayrıcalıklarla fark yaratıyor.

Bursa Sultan Evleri nerede?

Emiroğulları İnşaat tarafından Nilüfer'de inşa edilen Sultan Evleri'nde daire fiyatları 90 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan dairelerde kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor. Peki Sultan Evleri proje nerede?

Emiroğulları İnşaat Sultan Evleri iletişim!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Sultan Evleri 7 blok halinde yükseliyor. Projede 48 normal ve dubleks daireler yer alıyor. Sultan Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Nilüfer Sultan Evleri görselleri!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde hayata geçen Sultan Evleri Konutları 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri ve dubleks seçeneklerle yükseliyor. Proje Emiroğulları İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Sultan Evleri Nilüfer'de 90 bin TL'ye! Yeni proje!

Sultan Evleri projesi Bursa'nın Nilüfer ilçesinin Çalı mevkiinde hayata geçiyor. Proje Emiroğulları İnşaat tarafından 7 blok 48 daire olarak inşa ediliyor.

Emiroğulları Demirci Haberi

Emiroğulları Demirci

EMIROGULLARI inşaatın Bursa'daki dördüncü projesi Nilüfer Demirci lokasyonunda 2 bin 75 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen Lale Evleri 3 bin 400 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede bin 439 metrekare otopark, yeşil alanlar, sosyal aktivite alanlan olarak ayrılmış durumda. 2 blok 25 daireden oluşan Lale Evlerinde 24 saat güvenlik, 7/24 kamera takip sistemi, çocuk oyun alanlan, kamelyalar ve süs havuzları gibi sosyal donatılar bulunuyor. Lale Evlerinin inşasını 12 ayda tamamlayacaklarını belirten Emiroğulları İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Selçuk Sukas Temmuz 2014 tarihinde daire teslimlerinin yapılacağını belirtti. 

Emiroğulları Inşaat'ın, istanbul inşaat sektöründe yıllardır satış müdürüğü yapan ve inşaat firmalarına danışmanlık hizmeti veren Selçuk Sukas'ı 8 ay önce birçok İstanbul firmasını ekarte ederek Bursa'ya transferini gerçekleştirmeleriyle konut projelerine hız verdi. 

İstanbul'daki profesyonel satış teknik...