27 / 04 / 2024

Emiroğulları İnşaat çalı bölgesne proje

Emiroğulları İnşaat çalı bölgesne proje

Emiroğulları İnşaat tarafından Bursa İli Nilüfer İlçe'si Çalı bölgesinde gerçekleşecek olan proje toplam 48 daireden oluşacak. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks daireler olarak tasalandı.

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlgün tarafından kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Ck Köseoğulları İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Köseoğulları İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Köse tarafından kuruldu.

Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İslam Atay tarafından kuruldu.

Erdemiroğulları İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdemiroğulları İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Erdemir ve Uğur Erdemir ortaklığında kuruldu.

Hzekioğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzekioğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaya tarafından kuruldu.

Bofarr İnşaat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bofarr İnşaat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyzi Oflaz tarafından kuruldu.

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akyıldız, Murat Akyıldız ve Yıldırım Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Mensuroğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mensuroğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mensuroğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Vedat Çiçek tarafından kuruldu.

Emiroğulları İnşaat çalı bölgesne proje Haberi

Emiroğulları İnşaat çalı bölgesne proje

Bursa İli Nilüfer İlçe'si Çalı bölgesinde yükselen projede otopark, oyun alanları, yürüyüş yolları, kamelyalar bulunacak.


Toplam 48 dairenin yer alacağı projede ödeme seçenekleri olarak yüzde 25 peşinatta kalanı vadelendirme seçenekleri bulunuyor.


Dairelerin teslimleri 2016 yılında yapılması planlanıyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi.


Projedeki daireler 90 bin TL ile 155 bin arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projeyle ilgili detaylı bilgiler önümüzdeki belli olacak.


Emiroğulları İnşaat iletişim

Adres: Dikkaldırım Mh. Hayran Cad. No:75/1 Osmangazi - BURSA

Tel: 0224 239 9 239

Web: http://www.emirogullariinsaat.com.tr/index.html

Tülay...