01 / 07 / 2024

emitt fuarı ödüllerini kimler aldı

emitt fuarı ödüllerini kimler aldı

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen 18’nci EMITT-2014 Fuarı’nda yer alan Kayseri Valiliği standı, fuar organizasyonu tarafından 'Bölgenin Havasını En İyi Yansıtan Stand' ödülünü aldı...

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için villa mı alıyor?

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, kazandığı  ödüllerini koymak için bir ev yaptırdığını söylemişti. Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan ünlü isim, ödüllerini villaya taşıyacağını dile getirdi. 

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

Şeker GYO'nun web sitesi 'Muse Creative Awards'dan 2 ödül aldı!

Şeker GYO'nun web sitesi Real Estate kategorisinde Gold Winner, Property/Developer kategorisinde ise Silver Winner ödüllerini aldı...

İBB'nin meydan projelerinde birinciler ödüllerini aldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın (İPA) organize ettiği Taksim, Bakırköy ve Kadıköy meydanları ile Salacak kıyı bandı için düzenlenen yarışmada tasarım projelerinin birincileri ödüllerini aldı.

Ana Transfer Merkezi Mimari Proje Yarışması'nda ödüller sahiplerine teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin otogar için düzenlediği ulusal mimari proje yarışmasında dereceye giren proje sahipleri ödüllerini teslim aldı. 

ÇEİS'in düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması'da ödüller 12 Mart'ta verilecek!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmek için gerçekleştirdiği “Yapı Tasarım Yarışması”ndaki projelerin ödüllerini verecek... 

Antalya 0,99 Konut Fuarı'na yoğun ilgi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği, konut kredilerinde yaşanan indirim sonrasında 0,99 Konut Fuarı düzenledi. Fuarda vatandaşlar ile birebir görüşmeler yapıldı.

Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçları etkin bir şekilde kullanarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı düzenleyecek.

Gayrimenkul sektörünün yıldızları ödül gecesinde buluştu!

Emlak sektörünün Antalya’da uzun yıllardır lokomotifi konumunda olan Realty World Riba Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık markası 2018'in yıldızlarına ödüllerini Akra Otel’de gerçekleştirilen özel bir davetle verdi.

9'uncu Ortadoğu İnşaat Fuarı açıldı!

9. Ortadoğu İnşaat Fuarı düzenlenen törenle açıldı. Fuarda, yapı malzemeleri, elektrik sistemleri, asansör, iş ve inşaat malzemeleri, doğal gaz, ısıtma, soğutma, havalandırma, tesisat gibi malzemeler görücüye çıktı.

Gaziantep’te Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı açıldı!

İnşaatın kalbi Gaziantep’te attı. Gaziantep’te eşzamanlı olarak Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı ile Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı düzenlendi...

Emlağın En’leri Ödüllerini kazananlar belli oldu!

Hürriyet Emlak tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Emlağın En’leri Ödül Töreni”nde emlak sektörünün nabzını tutan başarılı isimler ödüllendirildi. 

İstanbul Tower 205’e European Property Awards’dan 2 ödül!

Levent Büyükdere Caddesi'nde inşa edilen İstanbul Tower 205 projesi “European Property Awards 2018-2019”dan “En İyi Ticari Yüksek Bina” ile “En İyi Ofis Geliştirme” ödüllerini aldı. 

emitt fuarı ödüllerini kimler aldı Haberi

emitt fuarı ödüllerini kimler aldı


İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen 18’nci EMITT-2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’nda yer alan Kayseri Valiliği standı, fuar organizasyonu tarafından 'Bölgenin Havasını En İyi Yansıtan Stand' ödülünü aldı.


Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün talimatıyla oluşturulan ve şehre ait tarihi, kültürel ve turistik değerlerin 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında dünyaya tanıtıldığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ndaki (EMITT) Kayseri standı, alanında uzman turizm otoritelerinden tam not aldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından açılışı gerçekleştirilen ve Vali Orhan Düzgün’ün üst düzey yöneticilerle bazı turizmcilere bizzat ev sahipliği yaptığı Kayseri Valiliği standı, bazı standlarla birlikte 67 ülkeden binlerce katılımcı ve 200’ün üzerinde stand arasından ödüle layık görüldü. 


Uluslararası Fuar Organizasyonu tarafından oluşturulan jürinin yaptığı değerlendirme sonucu Kayseri...