29 / 04 / 2024

Şeker GYO'nun web sitesi 'Muse Creative Awards'dan 2 ödül aldı!

Şeker GYO'nun web sitesi 'Muse Creative Awards'dan 2 ödül aldı!

Şeker GYO'nun web sitesi Real Estate kategorisinde Gold Winner, Property/Developer kategorisinde ise Silver Winner ödüllerini aldı...



23 farklı ülkeden 3.942 katılımcının başvurduğu Muse Creative Awards’da Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) web sitesi “sekergyocomtr” Gold ve Silver ödüllerini kazandı.  

Şeker GYO sitesinin de değerlendirmeye alındığı, dünyanın en prestijli tasarım ödülleri arasında yer alan Muse Creative Awards’un jürisinde, Head of User Experience of Huawei Sebastiano Boni, Associate Creative Director of MullenLowe Renato Barreto ve Marketing Manager of Facebook Min Lu gibi sektörün önde gelen profesyonel isimleri bulunuyor. 

Şeker GYO'nun web sitesi “sekergyocomtr”; yaratıcılık, tasarım, kullanıcı deneyimi ve etkin iletişim anlayışı yönleriyle analiz edilen yüzlerce site arasından Real Estate kategorisinde Gold Winner, Property/Developer kategorisinde de Silver Winner ödüllerini aldı. 

Şeker GYO nun web sitesi Muse Creative Awards dan 2 ödül aldı!

Adobe Authorized Affiliate programına dahil Muse Creative Awards’da ödüle layık görülen sekergyocomtr’nin tasarım ve kullanıcı deneyimi Reklam5 tarafından yapıldı. Site, tüm çözünürlük ve cihazlarda benzer kullanıcı deneyimini sunmayı planlayan responsive yapıda dizayn edildi. Kullanıcılara sunulan tüm finansal bilgilerin görselleştirilerek site üzerinde okunabilirliğinin arttırılması amaçlandı. NET MVC ile geliştirilmiş CIQRA CMS altyapısı ile hem içeriğin hem de kullanıcılardan gelen form dönüşlerinin kolaylıkla yönetilebilmesine imkan sunuldu. Uçtan uca tasarlanmış kullanıcı deneyimi ise kullanıcıların site üzerinde hedefledikleri bir noktaya en basit şekilde erişme imkanı sunuyor. 

Dünyada saygın bir yeri bulunan ve bu yıl projeleriyle yarışmaya katılan; Subaru USA, Burberry Beauty, Hyundai, Jo Malone London, Oreo, CVS, Clinique Laboratories gibi markalar da çeşitli kategorilerde ödül aldı.

Şekerbank Proje Geliştirme, GYO'ya dönüştürülecek!


Geri Dön