19 / 05 / 2024

emk treyler

emk treyler

Üstyapı sektörünün lider markalarından EMK Treyler, Türkiye'de ilk kez üretilen yeni nesil koyteyner taşıyıcı ile 3 Aks ve 6 Aks hidrolik dümenlenebilir havuzlu Lowbed'ten oluşan özel araçlarını ARÜSDER 2013'te sergiliyor...

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Geyve ve Şafak Uçak ortaklığında kuruldu.

Krone, İzmir Tire’de şasi fabrikası kuracak!

Alman treyler üreticisi Krone Commercial Vehicle Grubu, Tire’de önümüzdeki yıl yeni şasi fabrikası kuracak.

EMK Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

EMK Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Limited Şirketi, Eyüp Karaduman ve Eyüp Akbulut ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Kurbağalıdere Caddesi'nde kuruldu.

Zeynel Bey Türbesi taşınacak!

Ilısu Barajı suları altında kalacak tarihi Hasankeyf'teki Zeynel Bey Türbesi'nin 'treyler sistemleri' ile Yeni Kültürel Park Alanı'na taşınacak.

Hasankeyf Zeynel Bey Türbesi Yeni Kültürel Park Alanı'na taşınacak!

Ilısu Barajı suları altında kalacak tarihi Hasankeyf'teki Zeynel Bey Türbesi, "özel taşıyıcı treyler sistemleri" ile Yeni Kültürel Park Alanı'na taşınacak.

Hasankeyf Zeynel Bey Türbesi treyler sistemleri ile taşınacak!

Ilısu Barajı suları altında kalacak tarihi Hasankeyf'teki Zeynel Bey Türbesi, "özel taşıyıcı treyler sistemleri" ile Yeni Kültürel Park Alanı'na taşınacak.

BPW Gebze OSB'de 10 milyon euroluk yatırım yaptı!

Almanya'nın treyler aksı üreter firması BPW, Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 10 milyon avroluk yatırım gerçekleştirerek üretime başlıyor.

BPW Türkiye'deki ilk fabrikasını Gebze'de kurdu!

Treyler aksı üreticisi BPW, Türkiye'deki ilk fabrikasını Gebze’de kurdu. Türkiye'yi bölgenin üretim üssü yapacak olan Alman şirket, burada Ar-Ge merkezi de kuracak. BPW yerel bir şirketi satın almak için de masaya oturdu.

EMK 23 Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

EMK 23 Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Özgür Özbay tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Adnan Kahveci Bulvarı'nda kuruldu.

3.havalimanı inşaatı için itmeli damper geliştirildi!

3. havalimanından üst geçit facialarına da son verecek buluş çıktı. EMK Grup, killi ve zor arazide damperini açamayan kamyonlar için itmeli damper geliştirdi..

EMK Treyler ARÜSDER Fuarı'nda yeni araçlarını sergileyecek!

Üstyapı sektörünün lider markalarından EMK Treyler, Türkiye'de ilk kez üretilen yeni nesil koyteyner taşıyıcı ile 3 Aks ve 6 Aks hidrolik dümenlenebilir havuzlu Lowbed'ten oluşan özel araçlarını ARÜSDER 2013'te sergiliyor...

EMK Damper, Kanal İstanbul projesini sahiplendi!

Yaklaşık 1.5 yıl önce üretime başlayan EMK Damper, Türkiye pazarında yerini sağlamlaştırırken, 'Kanal İstanbul' projesine de talip çıktı

EMK Damper, rakiplerini ringden atan KOBİ!

Reklam filminde sumo güreşçisini yenen EMK Damper, en hafif damperle en ağır yükü kaldırıyor. Ar-Ge gücünü kullanan KOBİ, küresel arenada da rakiplerini devre dışı bırakıyor

emk treyler Haberi

emk treyler


Üstyapı sektörünün lider markalarından EMK Treyler, Türkiye'de ilk kez üretilen yeni nesil koyteyner taşıyıcı ile 3 Aks ve 6 Aks hidrolik dümenlenebilir havuzlu Lowbed'ten oluşan özel araçlarını, 3-6 Ekim tarihleri arasında CNR Expo İstanbul'da düzenlenen ARÜSDER 2013'te sergiliyor.


EMK Treyler, 10 değişik formatta araç için üstyapı geliştiren Türkiye'nin ilk treyler firması olma özelliği taşıyor.


"BOĞA GİBİ GÜÇLÜ DAMPER" sloganıyla tanınan EMK Treyler, 3-6 Ekim 2013 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul'da düzenlenen 3. Araçüstü Ekipman Fuarı'nda yeni ürünleri ile büyük ilgi topluyor. Türkiye'de ilk kez üretilen, Avrupa Birliği 2014 uyum yasasına uygun patentli, yeni nesil konteynır taşıyıcı ile 3 Aks ve 6 Aks hidrolik dümenlenebilir havuzlu Lowbed’den oluşan özel araçların sergilendiği EMK Treyler standı, ARÜSDER 2013'ün en çok ziyaret edilen alanlarından biri.


EMK...