12 / 05 / 2024

Emla Emlak

Emla Emlak

Emla Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, İlhan Demirel tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Şubat'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Edincik Sokak No:9/2'de kuruldu.

Emlağın En'lerinde RE/MAX Türkiye'ye ödül yağmuru!

RE/MAX Türkiye, Hürriyet Emlak tarafından düzenlenen “Emlağın En’leri Ödülleri”nde iki farklı kategoride üç ödül kazandı...

Emlağın En’leri Ödüllerini kazananlar belli oldu!

Hürriyet Emlak tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Emlağın En’leri Ödül Töreni”nde emlak sektörünün nabzını tutan başarılı isimler ödüllendirildi. 

Emlağın En’leri Ödül Töreni 19 Eylül'de!

Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreninde emlak sektörünün başarılı isimlerini ödüllendirecek.

Hürriyet Emlak, Emlağın En’leri ödül töreni 19 Eylül'de!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreni Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliğinde 19 Eylül'de yapılacak...

Emlağın En’leri Ödül Töreni yapıldı!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri Ödül Töreni”nde emlak sektörünün nabzını tutan başarılı isimleri ödüllendirdi. Bu yıl ikinci kez düzenlenen organizasyonda 27 emlak ofisi ödüle değer görüldü.

Emlak alırken satacağınızı düşünerek alın!

Muğla Fethiye Emlakçılar Derneği başkanı Serdar Oğuz, emlak alım satımı konusunda uyarılarda bulundu. Oğuz, ''Satın aldığınız emlağı bir gün satacağınızı düşünerek satın alın'' diye konuştu.

Emlağın En’leri Ödül Töreni gerçekleşti!

Hürriyet Emlak, emlak sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla ‘Emlağın En’leri Ödül Töreni’ni düzenledi. 10’uncu yılını kutlayan Hürriyet Emlak’ın düzenlediği törende emlak sektörünün temsilcileri bir araya geldi.

Samsun'da emlak fiyatları yükselecek!

Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, "Emlağa yatırım yapmak isteyenler acele etsin. Çünkü tüm göstergeler 2016 yılında emlak fiyatların yükseleceğini işaret ediyor" diye konuştu.

Ceren Kumbasar: Emlak bedelini belirleyen en önemli şey emlağın lokasyonudur!

Emlak vergilerinin ilk taksitini yatırmamız için 15 günümüz var. Takdir edersiniz ki emlak vergileri tapu değerleri oranında yatırılıyor. Ancak tapu değerleri neye göre belirleniyor nasıl hesaplanıyor hatta hesaplanıyor mu o büyük bir muamma...

Emla Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emla Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, İlhan Demirel tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Şubat'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Edincik Sokak No:9/2'de kuruldu.

Emlakçı kapora iadesi!

Bir emlak satın almaya karar verip emlakçıya kapora ödediğiniz bir emlağın satışının iptal olduğunu farz edelim. Bu durumda emlakçı kapora iadesi mümkün mü? Yanıtı haberimizde...

Emlak vergisi ödemesi ne zaman?

Emlağı olan kimselerin ödemekle yükümlü olduğu emlak vergisi ödemesi ne zaman? Detayları haberimizde...

Emlak piyasasında hareketlilik yok!

Yunanistan'da devam eden kriz ve emlağa getirilen vergiler emlak piyasasındaki alım satım işlemlerini olumsuz etkiledi

Emla Emlak Haberi

Emla Emlak

Emla Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, İlhan Demirel tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu. 


Emla Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak.


Emla Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Edincik Sokak,...