28 / 04 / 2024

Emlak 2015

Emlak 2015

Bodrum’un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

Ofton İnşaat'tan 10 milyon dolarlık satış!

Ofton İnşaat, Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Emlak 2015 Fuarı'nda Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli ve Elysium Serenity Kandilli projeleri nezdinde büyük bir başarı yakalayarak toplam 10 milyon dolarlık satış elde etti.

CNR Emlak Fuarı’na yerli ve yabancı ilgisi!

Türkiye'nin önde gelen konut projelerinin sergilendiği CNR Emlak 2015 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

CNR Emlak 2015 Fuarı bugün bitiyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının çeşitli projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut İş Yeri Satınalma. Kiralama ve Finansman Fuarı" bugün sona eriyor.

Murat Uzun seçim sonrası sektördeki gelişmeleri değerlendirdi!

Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, seçim sonrası sektördeki gelişmeleri, yabancı yatırımcıların Türkiye'ye bakış açıları ve CNR Emlak 2015'teki satışları değerlendirdi.

Gayrimenkul sektöründe yabancı yatırımcıdan yoğun talep bekleniyor!

Projebeyaz, seçim sonrası sektördeki gelişmeleri, yabancı yatırımcıların Türkiye'ye bakış açıları ve CNR Emlak 2015'teki satışları değerlendirdi.

Blue Green projesi CNR Emlak Fuarı’nda görücüye çıktı!

CNR Emlak Fuarı’nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Kasır Yapı, Blue Green'i CNR Emlak Fuarı'nda tanıttı!

CNR Emlak Fuarı'nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Maketi, CNR Emlak 2015 Fuarı'nda sergilendi!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut. İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı başladı.

CNR Emlak 2015 Fuarı yarın sona erecek!

Bu yıl 4 ile 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo Emlak Fuarı devam ediyor. 3'üncüsü yapılan fuar, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firma ve yatırımcıyı bir araya getiriyor.

Beyttürk, CNR EMLAK 2015'te projelerini sergiledi!

Yalova ve İznik'te gerçekleştirdiği projelerle Arap ve Körfez yatırımcılarının ilgi odağı olan Beyttürk, CNR EMLAK 2015'te projelerini görücüye çıkardı.

Yatırımcılar CNR Emlak 2015 Fuarı'nda buluştu!

Yerli ve yabancı yatırımcının akın ettiği CNR Emlak 2015 Fuarı'nda firmalar projelerini sergiliyor. Bu yıl 4 ile 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo Emlak Fuarı devam ediyor.

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Gayrimenkul sektöründe TapuTakas ile yeni bir dönem açıldı!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı ‘CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı' 3. gününde de hareketli geçti.

Emlak 2015 Haberi

Emlak 2015

Bodrum’un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda görücüye çıkıyor. İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Emlak 2015’te Hail 8-A09 Bodrum projelerine ayrıldı. Fuara AB ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, Almanya, Avusturya, Katar, İran, Irak, İsrail, Suudi Arabistan ve Ürdünftençok sayıda ziyaretçi bekleniyor. Fuarın önümüzdeki yıllarda Türk gayrimenkul sektörünün uluslararası vitrini olması için çalıştıklarını belirten ITF Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Alkan Usta, uzun soluklu bir yaklaşımla’ Emlak-Konut, İşye- hızla gelişen gayrimenkul ve inşaat sekri Satmalına, Kiralama ve Finansman töründen firmalar, konfor, rahatlık ve Fuarı’nın dünya gayrimenkul sektörü tasarım yeniliklerini içeren projelerini, profesyonellerinin global arenada bir konu ve iş merkezlerni, cazip fiyatlar ve başka buluşma...