11 / 05 / 2024

Emlak Çadırı dönemi başladı

Emlak Çadırı dönemi başladı

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenecek Emlak Çadırı' nda konutlar 99 bin TL'ye, VIP ofisler 149 bin TL'ye ve Cadde dükkânlar 199 bin TL'ye satışa sunulacak.

Emlak sektöründe serbest piyasa dönemi bitti!

Emlakçılar yetki belgesi zorunluluğu düzenlemesindem memnun oldukları belirtiyor. Yeni düzenleme ile emlak sektöründe serbest piyasa dönemi bitti.

Ekonomist Remzi Özdemir dolarla ilgili öyle bir açıklama yaptı ki... Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak!

Dolar kurundaki rekor yükselişlerin ardından zam haberleri gündemden hiç düşmezken Ekonomist Remzi Özdemir'den dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenler hayrete düştü. Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak...

Mustafa Hakan Özelmacıklı, Altın Emlak Genel Müdürü oldu!

Mustafa Hakan Özelmacıklı Altın Emlak Genel Müdürlüğüne atandı. Özelmacıklı, 1998 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteriyor.

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit dönemi başladı!

Kasım ayının başlaması ile birlikte gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren vergi dönemi de başladı. Bu ay içinde emlak ve çevre temizlik vergisinin ikinci taksitlerinin ödenmesi gerekiyor..

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit dönemi yarın başlıyor!

Emlak vergisi ve çevre temizlik vergisinin 2016 yılına ait 2. taksit ödeme dönemi yarın başlıyor. Ödemeler 1 - 30 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Emlak sektöründeki düzenlemeler franchise taleplerini artırdı!

Devletin son günlerde inşaat ve emlak sektöründe KDV ve kredi kullanma oranlarında gerçekleştirdiği düzenlemeler sektörde olumlu yönde etkilerini göstermeye başladı.

Çankırı Kurşunlu 2.Etap TOKİ Konutları başvuru dönemi!

Fiyatların 66 bin 38 TL'den başladığı projede 180 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Çankırı Kurşunlu 2.Etap TOKİ Konutları başvuru dönemi...

TOKİ Kırşehir Kaman başvuru dönemi!

TOKİ Kırşehir Kaman başvuru dönemi 26 Eylül'de başlayacak. Projede 67 adet konut satışta.

Emlak sektörü yeni düzenlemelerle şekilleniyor!

Türk ekonomisinin Yenikapı ruhuyla olağanüstü bir dönem yaşadığı bugünlerde emlak sektörü de yeni düzenlemelerle şekil değiştiriyor.

TOKİ Kırşehir Kaman sözleşme imzalama dönemi!

TOKİ Kırşehir Kaman sözleşme imzalama dönemi 10 Ağustos'ta başlayacak. Projede toplamda 106 adet daire orta gelir grubu için satışta.

Gayrimenkulde temiz tapu dönemi!

Hürriyet Emlak ile Sağlam Tapu iş birliğiyle Temiz Tapu dönemi başlıyor. Temiz Tapu ev almak isteyenlerin işlemleri konusunda kullanıcılara büyük kolaylık sağlarken yaşanacak riskleri ise ortadan kaldırıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuru dönemi!

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuru dönemi başladı ve devam ediyor. Fiyatların 82 bin 867 TL'den başladığı projede toplamda 63 adet daire satışta.

Çankırı Kurşunlu 2.Etap TOKİ başvuru dönemi!

Toplamda 438 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Çankırı Kurşunlu 2.Etap TOKİ başvuru dönemi başladı ve 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam edecek.

Emlak Çadırı dönemi başladı Haberi

Emlak Çadırı dönemi başladı

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenecek Emlak Çadırı' nda konutlar 99 bin TL'ye, VIP ofisler 149 bin TL'ye ve Cadde dükkânlar 199 bin TL'ye satışa sunulacak. 240 bağımsız bölümün dahil olacağı bu satış kampanyası, tamamı hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır konut, ofis ve mağazaları...