27 / 04 / 2024

Emlak Çadırı fiyat

Emlak Çadırı fiyat

Emlak Çadırı müzayedesi bugün saat 10:00’da Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir’de gerçekleşecek. Müzayede 240 adet bağımsız bölüm satışa sunulacak.

Başakşehir Emlak Çadırı fiyatlar!

Müzayedesi 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan Emlak Çadırı başvuruları devam ediyor. Projede hemen teslim edilen daire, ofis ve dükkanlar satışa sunuluyor. İşte Başakşehir Emlak Çadırı fiyatlar...

Emlak Çadırı başvuru tarihi!

Emlak Çadırı 'nda 31 Mayıs Pazar günü açık artırma usulü satışa sunulacak 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Emlak Çadırı başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak Çadırı son başvuru tarihi ne zaman?

Emlak Çadırı projesinde 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü açık artırma usulü satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı son başvuru tarihi ne zaman?

Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman yapılacak?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda 240 adet bağımsız bölüm satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman yapılacak?

Başakşehir Emlak Çadırı nerede kurulacak?

Emlak Çadırı ‘nda açık artırma usulü satışa sunulacak 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Projeye başvurular 29 Mayıs Cuma gününe kadar kabul edilecek. Peki Başakşehir Emlak Çadırı nerede kurulacak?

Emlak Çadırı 2015'te son başvuru günü 29 Mayıs! 99 bin TL'ye konutlar!

31 Mayıs'ta satışların gerçekleştirileceği Emlak Çadırı 2015'te son başvuru günü 29 Mayıs olarak belirlendi. Emlak Çadırı 2015'te konutların KDV dahil fiyatları 99 bin TL'den başlıyor.

Emlak Çadırı'nda 149 bin TL'ye ofis!

İLGİ Yönetim, düzenleyeceği Emlak Çadırı etkinliğinde, tamamı hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümü satışa sunuyor.

Emlak Çadırı Evleri ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Emlak Çadırı ‘nda 31 Mayıs günü satışa sunulacak olan evler Medikule İstanbul’da yer alıyor. Peki Emlak Çadırı Evleri ne zaman teslim edilecek?

Emlak Çadırı Başakşehir daire fiyatları!

Emlak Çadırı Başakşehir daire fiyatları 99 bin TL'den başlıyor. Toplam 220 konut, 10 dükkan ve 10 VIP ofisin satışa sunulacağı müzayede 31 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

Emlak Çadırı lansman tarihi!

Toplam 220 adet dairenin yer aldığı proje Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında bulunuyor. Emlak Çadırı lansman tarihi 31 Mayıs Pazartesi günü yapılması planlanıyor.

Emlak Çadırı projesi İlgi Yönetim!

Emlak Çadırı projesi İlgi Yönetim tarafından hayata geçiriliyor. Emlak Çadırı projesinde 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak.

Emlak Çadırı ofis fiyatları!

Emlak Çadırı İlgi Yönetim imzasıyla inşa ediliyor. Emlak Çadırı ‘nda toplam 10 adet satılık VIP ofis bulunuyor. Emlak Çadırı ofis fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak Çadırı satılık dükkan!

Son başvuru tarihi 29 Mayıs 2015 olarak belirlenen Emlak Çadırı’nın satış ofisi Başaksehir’de inşa ediliyor. Projede 10 adet dükkan bulunuyor. Emlak Çadırı satılık dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor.

Başakşehir Emlak Çadırı fiyatları!

Son başvuru tarihi 29 Mayıs 2015 olarak belirlenen Emlak Çadırı’nın satış ofisi Başaksehir’de inşa ediliyor. Projede 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Başakşehir Emlak Çadırı fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

ŞOK’ta 3 kişilik çadır 399 TL’ye, termos 279 TL’ye, katlanabilir kamp masası 299 TL’ye düştü!

ŞOK Market, temmuz ayının ilk aktüel ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden yayımladı. Bu doğrultuda, 3 kişilik çadır 399 TL’ye, termos 279 TL’ye, katlanabilir kamp masası 299 TL’ye düştü. İşte 4 Temmuz Salı ŞOK fiyat listesi...

BİM’de 19 Mayıs’a özel indirim! Bluetooth hoparlör 139 TL, fanlı çadır lambası 300 TL, balkon saksısı 29,50 TL...

BİM Market’in 19 Mayıs Cuma günü indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, bluetooth hoparlör 139 TL’ye, fanlı çadır lambası 300 TL’ye, balkon saksısı 29,50 TL’ye düşecek. İşte 19 Mayıs tarihli BİM fiyat listesi

A101’e yaz geldi! Bahçe sehpası 55 TL, kamp sandalyesi 50 TL, kamp çadırı 400 TL...

A101’e 13 Nisan’dan itibaren adeta yaz geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 13 Nisan’dan itibaren kamp çadırı ve sandalyesi, bahçe sehpası ve gölgelikli salıncak gibi yaz ürünleri satışa sunulacak. İşte A101 13 Nisan 2023 fiyat listesi...

En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasın depremzedelerin en temel ihtiyaçlarından biri olan çadırların fiyatları merak ediliyor. En uygun çadır fiyatları ne kadar? En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi 

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. Deprem, sonrası büyük yıkım oluşurken depremzedelerin en çok ihtiyaç duyduğu çadırların fiyatları araştırılmaya başladı. Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

İndirimli altın çadırı fırsatları başladı! Tüm takılarda çılgın indirim! İşte Altınplaza 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınplaza, indirimli altın çadırında tüm altın takı modellerinde yüzde 17'ye varan indirim başlattı. Sahip olmak istediğiniz tüm altın takılarda büyük fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Altınplaza 3 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altın çadırı tüm ürünlerde yüzde 15'e varan indirim! Fırsatı kaçırmayın! Altınplaza 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın çadırında yer alan tüm ürünlerde net yüzde 15'e varan indirim fırsatı başladı.  Altınplaza, yüzükten, kolyeye, küpeden, bileziğe kadar tüm takılarda büyük kampanya başlattı. İşte Altınplaza altın çadırı fiyat listesi 6 Ekim 2022.

Teknosa'da kamp fırsatları başladı! Teknosa'da çadır fiyatları şoke edecek! 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyatlı tatil arayışına çıkanlara Teknosa'dan inanılmaz fırsat geldi! Teknosa, birbirinden eşsiz çadırları satışa çıkardı! Sakın bakmadan geçmeyin! Peki, Teknosa'da çadır fiyatları ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Tatilin ucuz hali: kamp! Bim, A101, Decathlon ve Teknosa'da çadır fiyatları ne kadar? 30 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Doğa ile iç içe bir tatil imkanı sunan kamp tatili için ayıracağınız bütçe, normalde sadece otele vereceğiniz paradan daha da az! Doğa ile baş başa kalmak ve uygun fiyatlı bir tatil arıyorsanız kamp tam size göre! Peki, kamp yapmak için en uygun çadır hangileri? İşte 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...

40 yıllık emlak sektörü yöneticisindan piyasa itirafı: Aşırı yükselen fiyatlar...

Konut piyasasında yaşanan fiyat dalgalanmaları, yüksek inşaat maliyetleri, talebin artıp arzın düşmesi sektörü kısır döngünün içine soktu. Emlak sektöründe 40 yılını geçiren Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ilginç bir itirafta bulundu.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Bandırma emlak yatırımcılarının ilgisini çekiyor!

Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımlarıyla Türkiye'de adından söz ettiriyor.

Emlak Çadırı fiyat Haberi

Emlak Çadırı fiyat

Konut, ofis ve dükkanların hemen teslim edildiği Emlak Çadırı müzayedesinde 240 adet bağımsız bölüm satışa sunulacak.


Açık arttırma usulü satışa sunulacak olan 240 adet bağımsız bölümün içerisinde 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis bulunuyor.


Emlak Çadırı ‘nde açık arttırma usulü satılacak olan evler Medikule İstanbul ‘da, dükkanlar ve ofisler ise Kayaşehir AVM içerisinde yer alıyor.


220 adet konutun yer aldığı Medikule İstanbul’da çift hamamı, çift saunası, kapalı havuz, resepsiyonu, çift fitness merkezi, 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift buhar odası ve tenis kortu gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. Proje Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına da 15 km mesafede yükseliyor.


Emlak Çadırı 2015 fiyat listesi

Emlak Çadırı 2015 ev fiyatları 99 bin TL’den...