29 / 07 / 2024

emlak çetesi yakalandı mı

emlak çetesi yakalandı mı

İstanbul'da gazetelere ilan verip çok sayıda gayrimenkul sahibini dolandırdığı belirlenen çete çökertildi. İstanbul ve Batman'daki 17 adrese baskında 16 kişi gözaltına alındı.

Bilecik'te rüşvetle arazi satışı yapmakla suçlanan avukat yakalandı!

Bilecik Söğüt'te Milli Emlak Müdürlüğü'nün satışa sunduğu araziler için rüşvet istediği iddia edilen avukat yakalandı.

Milli Emlak’a ait arazileri sahte tapuyla satan ve kiralayan örgüt yakalandı!

Milli Emlak’a ait arazileri sahte tapu ve sözleşmelerle kiralayıp sattıkları iddia edilen tokatçılar örgütü yakalandı. Örgüt üyelerinin, bilgi ve belge temin etmek için kamu görevlilerine rüşvet verdikleri öğrenildi.

Antalya'da Cezayirli emlakçının öldürülmesiyle ilgili yabancı uyruklu iki kiracısı yakalandı!

Antalya'da Cezayirli emlakçı Muhammed Mekki'nin öldürülmesiyle ilgili olarak yabancı uyruklu iki kiracısı gözaltına alındı.

Adana'daki arazi çetesi 'Akbaba' operasyonuyla yakalandı!

Adana'da, suç örgütü kurup çiftçilerin arazilerine el koyan, sahte belge düzenleyip gerçek sahipleri adına kredi çekenler, polisin 'Akbaba' adı verdiği operasyonla yakalandı.

Trabzonlu maganda emlakçı yakalandı!

Trabzon’da polis ekipleri tarafından evinden havaya ateş ettiği tespit edilen emlakçı S.Ç. gözaltına alındı. Şüphelinin ev ve iş yerinde yapılan aramada; çok sayıda tabanca, tüfek ve silahlara ait mermi bulundu.

Yolsuzluktan aranan milli emlak müdürü yakalandı!

Aydın'daki 'imar yolsuzluğu' soruşturması kapsamında aranan eski Didim Milli Emlak Müdürü İrfan D, İzmir Adnan Menderes Havalimanında yakalandı.

İstanbul'da vefat eden doktorun milyonluk mirasına çökmüşler!

Vefat eden doktor Hatice Güzin Göllü’nün banka hesaplarındaki 2 milyon TL’yi çeken, 25 milyon TL değerindeki gayrimenkullerine el koyan ve aylık 60 bin TL’lik kira gelirlerini sahte belgelerle toplayan miras çetesi yakalandı.

Katil zanlısı Cemil Karanfil'e ev kiralayan emlakçıya ceza!

Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in katil zanlısı damadı Cemil Karanfil önceki gün yakalandı. Alsancak'ta günlük olarak ev kiralayan Karanfil'in emlakçısına 10 bin 500 lira para cezası kesildi.

Emlak Müşavirliği Yasası çıkmalı!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, emlakçılık yaptığı iddia edilen iki kişinin fuhuşa yer temininden yakalandığı haberlerine tepki gösterirdi. Oral, emlakçıların fuhuşa yer temini gibi bir durumun söz konusu olmayacağını açıkladı.

Kuşadası'nda emlak çetesi vatandaşları mağdur etti!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaptıkları villaları birden fazla kişiye sattıkları öne sürülerek gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'si tutuklandı.

10 milyon liralık vurgun yapan emlak çetesi çökertildi!

İstanbul'da gazetelere ilan verip çok sayıda gayrimenkul sahibini dolandırdığı belirlenen çete çökertildi. İstanbul ve Batman'daki 17 adrese baskında 16 kişi gözaltına alındı.

Emlak çetesi soruşturmasında tecavüz dehşeti!

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gazetelere 'Gayrimenkulleriniz karşılığında nakit verilir' şeklinde ilan vererek, kendilerine başvuran çok sayıda gayrimenkul sahibini dolandıran şebekeyi çökertti. Polis ekipleri, mağdur ettiği yüzlerce kişiye ulaşmaya çalışıyor.

Bursa'da emlak dolandırıcısı yakalandı!

Bursa'da kendisini emlakçı olarak tanıtıp vatandaşları ucuza arsa temin edeceği vaadiyle dolandıran kişi yakalandı

emlak çetesi yakalandı mı Haberi

emlak çetesi yakalandı mı

Gazetelere ilan verip çok sayıda gayrimenkul sahibini dolandırdığı belirlenen 16 kişilik çete çökertildi. Çete lideri İ.K.’nin, arsasına el koyduğu bir kadına silah tehdidiyle tecavüz ettiği de ortaya çıktı.


İstanbul'da gazetelere ilan vererek çok sayıda gayrimenkul sahibini dolandıran organize bir çeteye operasyon düzenlendi. Tuzağa düşürdükleri kişilerin arsa, iş yeri ve evlerine tehditle el koyan çete liderinin bir kadını da silahla tehdit ederek tecavüz ettiği ortaya çıktı.


TAPU MEMURLARI GÖZALTINDA

İstanbul Polisi'ni harekete geçiren olay, dolandırıldığını ve tehdit edildiğini söyleyen kişilerin şikayetleri üzerine ortaya çıktı. İddialara göre Bağcılar'da lüks bir oto galerisi açan bir çete, gazetelere ilan vererek "Gayrimenkulleriniz karşılığında nakit verilir" ilanı yayınlattı. İlan üzerine şebeke üyeleriyle irtibata geçen çok sayıda kişi paraya ihtiyaçları olduğunu söyledi. Bunun üzerine çete elemanları, "Notere gidelim, gayrimenkulünüzü...