17 / 05 / 2024

Emlak danışmanlığı nasıl yapılacak

Emlak danışmanlığı nasıl yapılacak

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av.Ali Güvenç Kiraz, emlak danışmanlığının bundan sonra nasıl olacağını, nasıl yapılacağını anlattı...

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Allı Reza Sadeghı, Fereshteh Azızmohammadı ve Mac Master Group İnş. ortaklığında kuruldu.

Makler Global Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Makler Global Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Şİşli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Evgenııa Vılıanskaıa ve Merjen Halmuhammedova ortaklığında kuruldu.

Kılıç Adil Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Adil Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Özer tarafından kuruldu.

Jmp Real Estate Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jmp Real Estate Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Josef Peterseıl tarafından kuruldu.

Afyonkarahisar'da Emlak Danışmanlığı kursiyerleri sertifika aldı!

Afyonkarahisar'da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından eğitimi verilen Emlak Danışmanlığı kursu tamamlandı. Eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerlere katılım sertifikaları teslim edildi.

Emlak danışmanlığının püf noktaları neler?

Maddi olarak yüksek getirisi olan emlak danışmanlığının bir takım püf noktaları bulunuyor. Peki, başarılı emlak danışmanı nasıl olmalı?

Tekafül Emlak Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekafül Emlak Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Abdülhadi Zaferoğlu ve Eyad Nasser tarafından kuruldu.

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhadi Kabbani ve Abdulrahman Jamal Eddın ortaklığında kuruldu.

Yeditepe İstanbul Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe İstanbul Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Dökmeci  ve İlhan Bölükbaş tarafından kuruldu.

Lüks Konut Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Lüks Konut Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ertuğrul tarafından kuruldu.

Yeni dönemde emlak danışmanlığı profili nasıl olacak?

Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Adak, bugünkü yazısında ''Yeni Dönemde Emlak Danışmanlığı Profili Nasıl Olacak?'' konusunu kaleme aldı....

Aftab Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aftab Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Arıf Humdam ve Nasıra Salahshoor tarafından kuruldu.

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Anamohammad Gharehdashlı, Ehsan Zandı, İbrahim Halil Satıcı ve Yaşar Özbey ortaklığında kuruldu.

Emlak danışmanlığı nasıl yapılacak Haberi

Emlak danışmanlığı nasıl yapılacak

Türkiye’nin seçim gündemi devam ederken o yoğunluk içerisinde çok önemli bir düzenleme hayatımıza girdi. 2012 yılı ile başlayan;

1) Kentsel Dönüşüm Yasası (6306 Sayılı Yasa)
2) Mütekabiliyet Düzenlemesi (Tapu Kanunu’nda değişiklik)
3) 2B Statüsündeki Arazileri Satışı (Orman Kanunu’nda değişiklik) 

3 temel değişiklik ile 2012-2018 dönemi gayrimenkul açısından parlak yıllar olarak kayda geçti. Bu tarihler içerisinde ayrıca ikincil piyasaların oluşmasına katkı sağlayacak Gayrimenkul Yatırım Fonlarının kurulması, Gayrimenkul Sertifikalarının İhracı gibi düzenlemelerde sektör açısından çok önemliydi. 

Sektör bu kadar gelişirken sektörde aracılık, danışmanlık hizmetleri verenlerin hukuki statüsü kavramı büyük bir önem arz ediyordu.  Tellal ve sonraki deyimiyle simsar olarak tanımlanan sektör üyeleri açısından bunun yeterli olmadığı Türkiye gayrimenkul sektörünün önemli bir bileşeni oldukları anlaşıldı. 2015 yılından bugüne süren çalışma meslek üyelerinin lisanlamasına  ve ünvanlarına...