02 / 05 / 2024

Emlak danışmanlığı tasarısı

Emlak danışmanlığı tasarısı

Emlak sektöründeki gelişmeleri değerlendiren Coldwell Banker VIP Gayrimenkul Danışmanı Burak Şanda, emlak danışmanlığının çok önemli ve ciddi bir iş olduğunu belirterek çalışmalarını ekibiyle bu hassasiyet çerçevesinde sürdürdüklerinin altını çizdi.

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Moradı Zavıeh ve Mohammadamın Jafarı ortaklığında kuruldu.

Happystone Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Happystone Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 45 bin TL sermaye bedeli ile C. M.De Lourdes Kedjıdjıan Urbına ve Çil Bourgeoıs ortaklığında kuruldu.

Lolo Sılver Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lolo Sılver Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da Ghanem N A GH A ve Muhammed Alkabuni tarafından kuruldu.

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammed A.M.A. Al-Khazaalı ve Mohanad A.S. Alderı ortaklığında kuruldu.

Nursim Fmn Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nursim Fmn Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Fikret Şimşek, Murat Yıldırım ve Nurettin Sözmen ortaklığında kuruldu.

Poyraz Group Seyahat Acentası Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Group Seyahat Acentası Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Farnood Rahımı Gharehveran, Sına Rahımı Gharehveran tarafından kuruldu.

Becis Real Estate Emlak Danışmanlık Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Becis Real Estate Emlak Danışmanlık Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Becıs tarafından kuruldu.

Söz1 Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Söz1 Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi  Çekmeköy’de  60 bin TL sermaye bedeli  ile Ayhan Kaya ve Ömer Nezih Zaim tarafından kuruldu.

Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı!

Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Adak, bugünkü yazısında ''Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı'' konusunu kaleme aldı....

Yeni dönemde emlak danışmanlığı profili nasıl olacak?

Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Adak, bugünkü yazısında ''Yeni Dönemde Emlak Danışmanlığı Profili Nasıl Olacak?'' konusunu kaleme aldı....

Dari Group Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dari Group Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Zahra Alouıs tarafından kuruldu.

Trk Groub Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Trk Groub Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed E.A.R.K, Ilham Rıfaı, M-eıd Alfaraj, Mohamed Aly S.E- Mohamed E.F.B, Saad S.E.A ve Tarık İbrahim ortaklığında kuruldu.

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cihangir 2 şubesi açıldı!

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cihangir 2 şubesi bugün 11 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Emlak danışmanlığı tasarısı Haberi

Emlak danışmanlığı tasarısı

Emlak sektöründeki gelişmeleri değerlendiren Coldwell Banker VIP Gayrimenkul Danışmanı Burak Şanda, emlak danışmanlığının çok önemli ve ciddi bir iş olduğunu belirterek çalışmalarını ekibiyle bu hassasiyet çerçevesinde sürdürdüklerinin altını çizdi.


Şanda, Meclis'e sunulan, emlak müşaviri olabilmek için 4 yıllık üniversite mezunu olma ve emlak danışmanı olabilmek için ise lise mezunu olma şartının getirildiği tasarının sektör için olumlu bir adım olduğunu aktardı. Doğru gayrimenkul danışmanlığı ile her mülkün kiralanabileceğini ya da satılabileceğini savunan Şanda, "Doğru fiyattan çıkan her mülk kiralanır ya da satılır. Kendi çalışmalarımızda REIDIN bilgi sistemini kullanıyoruz. Mülkün çevresinde daireler ne kadar kiraya verilmiş kaça satılmış bu bilgileri alıyoruz. Mülke biçilecek fiyatı etkileyen birçok unsur var. Bu unsurları iyi değerlendirmek gerekir." diye...