27 / 04 / 2024

Emlak Danışmanlığı Yasası

Emlak Danışmanlığı Yasası

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Konya Emlakçılar odası Başkanı Sedat Altınay ile toplantı gerçekleştirdi. Tüfenkci, emlak danışmanlığı yasasının en kısa zamanda çıkarılacağının sözünü verdi.

Emlak danışmanlığı sektörü kısa zamanda hak ettiği prestije ulaşacak!

TURYAP Franchise Geliştirme ve Satış Müdürü Aslı Baloğlu, "2016 yılında emlak yasa tasarısının çıkmasını bekliyoruz. Yasayla birlikte sektör çok kısa zamanda hak ettiği prestije ulaşacak." dedi.

Emlak Danışmanlığı Yasası bir an önce çıkmalı!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkanı Hacı Ali Taylan, beraberindeki heyet ile birlikte, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Emlakçılar için yeni dönem başlayacak!

Bakan Tüfenkci, Emlak Danışmanlığı Yasası ile emlakçılığın yasal bir zemine oturtulmasının sektöre önemli bir kazanım sağlayacağını, yasa ve yönetmeliğin yürürlüğe girmesinin tüm emlakçıların geleceği açısından önemli bir değişim ve gelişim olacağını söyl

Emlakçılar yeni yasa için Ankara'da destek arayacak!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu. Türkiye genelinde 18 oda ve 22 derneğin imza attığı "Emlak Danışmanlığı Yasa Taslağı" için Ankara'ya çıkarma yapacaklarını söyledi.

Emlak danışmanlığı yasası vergi kaybını önleyecek!

Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, emlak danışmanlığı yasasıyla konut alıcısının ve satıcısının güvence altına alınacağını, korsan emlakçılara ise cezai yaptırım uygulanacağını bildirdi.

Emlak Danışmanlığı Yasası'nın taslağı hazırlandı!

ANKARA Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, emlak danışmanlarının yıllardır ortak beklentisinin 'Emlak Danışmanlığı Yasası'olduğunu söyledi. Taylan, yasanın taslağının hazırlandığını belirtti.

Güven Group Emlak Danışmanlığı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Group Emlak Danışmanlığı Turizm Tekstil ve Telefon Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Zarelavasani ve Oldouz Jafarlı tarafından kuruldu.

Selner İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selner İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Neriman Yeşbek ve Selma Menteş tarafından kuruldu.

Torist Land Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Torist Land Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Karımı tarafından kuruldu.

Hayat Grup Emlak Danışmanlık İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Emlak Danışmanlık İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Tuncer tarafından kuruldu. 

Timondro Emlak Danışmanlık  Limited Şirketi kuruldu!    

Timondro Emlak Danışmanlık  Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Parlak tarafından kuruldu.

Neşeli Emlak Danışmanlık Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neşeli Emlak Danışmanlık Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Badar Munier Raja, Raja Ahmed Abdullah, Sammar Mahmood Raja ve Shamımullah Mahmoodi tarafından kuruldu.

F Sof Land Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F Sof Land Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azadeh Rohani Amiri ve Bahar Zarghamboroujeni tarafından kuruldu.

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Emre Dündar ve İbrahim Aslan tarafından kuruldu.

Salihi Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salihi Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Ihsan Q. Alsalıhı tarafından kuruldu. 

Kazanç Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazanç Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Kazanç tarafından kuruldu.

Fors Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fors Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Jamama ve Moaweya Nıjım tarafından kuruldu.

FCC Property Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FCC Property Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Emperor Propery Consulting Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emperor Propery Consulting Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Danyag Niu tarafından kuruldu.

Emlak Danışmanlığı Yasası Haberi

Emlak Danışmanlığı Yasası

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan, yönetim kurulu üyeleri, Konya Emlakçılar odası Başkanı Sedat Altınay, TEMFED üyesi oda ve dernek başkanları Malatya Ramada Otel bir toplantı gerçekleştirdi. 


Konu hakkında açıklamada bulunan Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay;" Toplantıya katılan Gümrük ve Ticaret Bakanımız toplantıda verdiği mesajlarla Emlak danışmanlarını rahatlattı. Bakanı Tüfenkçi, Emlak danışmanlığı yasa tasarının tamamlandığını ve yasalaşmasının en kısa zaman dilimi içerisinde gerçekleştirileceğinin sözü bir kez daha verdi. Yasa kanunlaştığı takdirde kaçak ve yasa dışı çalışan emlakçılar bu mesleği bir daha yapamayacak ve ağır yaptırımlarla karşı karşıya geleceklerdir. Yasa uygulamaya girdiğinde tüm emlakçılar önce vergi mükellefi olacak, ardından oda kayıtım yaptıracak ve sertifikalı olmak zorunda olacaktır. Olmayanlar kesinlikle emlak...