21 / 05 / 2024

Emlak Devri projesi

Emlak Devri projesi

Emlak Devri ile emlak sahipleri artık gayrimenkullerinin gerçek değerini öğrenebilecek, deneyimli emlak danışmanları ile temasa geçerek satış ya da kiralama işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilecek.

Arnavutköy projesi 2023 kura çekimi sonuçları isim listesi: THY Emlak Konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türk Hava Yolları (THY) ile Emlak Konut GYO'nun işbirliği ile Arnavutköy'de inşa edilecek Yenişehir Evleri projesi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul önümüzdeki 100 yıllara yön verecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul, emlak-rant projesi gibi getirilip, basit konulara, günlük dedikodu siyasetine alet edilecek bir proje asla değildir." dedi.

Niğde Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Niğde Emlak Konutları Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Niğde Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Nevşehir Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nevşehir Emlak Konutları Konut Ve Ticaret İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi" "Nevşehir Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Esenler Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Esenler Emlak Konutları projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Geleneksel emlakçı devri bitti!

Pandemi sürecinin teknolojik araçların emlak pazarlamasının olmazsa olmazı olduğunu çarpıcı bir şekilde ortaya koydu. Bu dönem içerisinde geleneksel emlakçı devri sona erdi ve teknolojik dönüşüm başladı. 

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Niğde Emlak Konutları projesi 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Nevşehir Emlak Konutları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Emlak Konutları projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Niğde Emlak Konutları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Niğde Emlak Konutları projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Selimpaşa Emlak Konutları gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Selimpaşa Emlak Konutları projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap 21 bağımsız bölüm değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ayazma Emlak Konutları projesi kapsamında yer alan 21 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4 projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4 projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2 projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2 projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Emlak Devri projesi Haberi

Emlak Devri projesi

Emlak Devri, emlak danışmanlarına kolayca erişebilmek, güvenilir bir danışman ile çalışmanın önemini ortaya koymak ve sektörde sorumluluk bilincini artırmak hedefiyle hayata geçirildi. Türkiye’nin 81 ilinden, farklı uzmanlık alanlarında binlerce danışmana ev sahipliği yapan Emlak Devri kullanıcılarına en kaliteli hizmeti ve en benzersiz deneyimi sunmak amacıyla sektörün işleyişine yeni bir bakış açısı kazandırıyor. 

Temelinde emlak sahiplerini koruma amacı barındıran Emlak Devri, web üzerinden sunduğu emlak fiyatlandırma sistemi ve geniş emlak danışmanı iletişim ağı ile kullanıcısına gayrimenkulü ile ilgili aradığı her detaya ulaşma ve yetkin danışmanlarla buluşma imkanı sunuyor. 

Yeni nesil emlak değerlendirme sistemi

Yeni nesil emlak sistemi Emlak Devri’nde emlak sahibinin ev ya da ofisini sisteme koymadan sadece belirli bilgileri girerek, öncelikle emlak değerinin hesaplanmasına olanak sağlıyor. Belirlenen değer, emlak sahibine sunulduktan sonra...