03 / 05 / 2024

Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verileri

Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verileri

Sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, 3. havalimanı güzergahında satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son üç senede yüzde 72’lere varan artış görüldü.

Temmuz 2022 Emlak Endeksi açıklandı!

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, Temmuz ayı endeksini yayınladı. Endekse göre Türkiye'de son bir ayda kiralık ev fiyatlarının en fazla arttığı il yüzde 12 ile Kocaeli oldu. satılık konutta ise yüzde 17 yükselişle Adana zirveye yerleşti.

Yabancıların Türkiye'deki emlak yatırımları arttı mı?

Deep Knowledge Analytics-Henley Partners'in elbirliğiyle hazırlamış oldukları 'Yatırım Yoluyla Göç Emlak Endeksi' raporu açıklandı. 16 ülkeyi inceleyen rapora göre Türkiye genel sıralamada dördüncü oldu.

REIDIN Emlak Endeksi 2019 Eylül'de yüzde 5.62 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 0.93, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 5.62 oranında nominal artış gösterdi...

2019'un ilk yarısında emlak piyasası nasıl geçti? 

Hürriyet Emlak, Emlak Endeksi verileri Anadolu'nun emlak piyasasının yükselen değeri olmaya devam ettiğini ortaya koydu. Antalya, Kırşehir ve Uşak’ta geçtiğimiz 6 ayda satılık konut fiyatlarındaki yukarı yönlü hareket dikkat çekti. 

'Trump'ın damadının emlak şirketi yatırım aldı' iddiası!

ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner'in kurucusu olduğu ve hala hissesinin bulunduğu emlak şirketinin, 2017 yılından bu yana yabancı yatırımcılardan 90 milyon dolar yatırım aldığı iddia edildi.

İzmir’de ev kiraları yükseldi!

Ege ve Akdeniz sahil kesimindeki kiralık fiyatlarında önemli hareketlilik yaşanıyor. Hürriyet Emlak Mayıs 2018 Emlak Endeksi verilerine göre  5 büyük il içerisinde son 6 ayda kiralık konutların metrekare fiyatlarında İzmir’in Çeşme ve Seferihisar ilçelerindeki artış dikkat çekti. 

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Markalı konut projelerinin yüzde 8'i yabancılara satıldı!

REIDIN Emlak Endeksi nisan ayı sonuçları açıklandı. Markalı konut projelerinin yüzde 8'i yabancılara satıldı. 

Konut fiyatları son 6 ayda yüzde 5,3 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre, satılık konut fiyatları son 6 ayda yüzde 5,3 arttı. Satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da yükseldi..

Emlak Konut 2017 kurumlar vergisi beyannamesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı kurumlar vergisi beyannamesini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Konut fiyatları hangi illerde arttı?

Hürriyet Emlak Mart 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük ilde İstanbul dışında satılık konut fiyatları son bir yılda yüzde 31’e kadar arttı.

Emlak Konut 2017 olağan genel kurul toplantısı tescillendi! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 28 Mart 2018 tarihinde yapılan 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı tescillendi..

Emlak Konut 2017 yılına ait ne kadar kar payı dağıtacak?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2017 yılı kar dağıtımı hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verileri Haberi

Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verileri

Sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, 3. havalimanı güzergahında satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son üç senede yüzde 72’lere varan artış görüldüğü kaydedildi.


Şirket açıklamasına göre, Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verileri doğrultusunda, tamamlandığında dünyanın en yüksek yolcu kapasiteli havalimanı olması beklenen 3. havalimanı güzergahında satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son üç senede yüzde 72’lere varan artış görüldü.


Verilerine göre, satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son 3 senede en büyük değişimin görüldüğü ilçe, yüzde 72,2 artışla Arnavutköy oldu ve ortalama metrekare fiyatı 2 bin 612 TL olarak belirlendi. Kiralık konutlarda yaşanan artış ise daha az oldu. İlçede kiralık konutlarda metrekare fiyatları yüzde 6,4 yükselerek 8 TL’ye ulaştı. 


Çatalca’da ise satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son 3 senede yüzde 55,7 artış oldu ve ortalama metrekare...