28 / 04 / 2024

Emlak Fuarı

Emlak Fuarı

Yapı sektöründe 25 yıllık tecrübeye sahip Marmara Yapı A.Ş; İstanbul’un yeni yüzü, düzenli kentleşmenin örnek ilçesi Beylikdüzü’nde müstakil girişli bahçe villaları, farklı seçenekte daireler ve dublekslerden oluşan “Marmara Konakları” projesini hayata geçirdi

Ortadoğu’nun üst düzey yatırımcıları Emlak Fuarı’nda ağırlanacak!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergileneceği, 17 Kasım’da başlayacak olan CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

İstanbul Maketi, CNR Emlak 2015 Fuarı'nda sergilendi!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut. İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı başladı.

Ofton inşaat, Emlak 2015 Fuarı'nda projelerini sergiledi!

Ofton inşaat, Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Ofton İnşaat, Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Ofton İnşaat, 4 Kasım 2015 tarihinde CNR Expo’da başlayan ve 8 Kasım’a kadar sürecek olan Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda birbirinden farklı dört projesiyle yer alıyor.

Yeni projeler Emlak Fuarı'nda yabancılar için vitrine çıktı!

Yerli ve yabancı birçok yatırımcının katılacağı CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 4-8 Kasım tarihlerinde CNR Expo'da düzenleniyor. İşte ayrıntılar...

AB Grup Holding, Emlak 2015 Fuarı'nda 3 projesiyle yer alacak!

Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor. AB Grup Holding'in de 3 projesi ile yer alacağı fuar kapsamında, Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak basın mensupları ile bir araya gelecek.

Dubai Cityscape fuarına Türkiye çıkarması!

Dünyanın önde gelen fuarları arasında yer alan Dubai Emlak Fuarı Cityscape Global 2015 kapılarını açtı. 10 Eylüle kadar devam edecek fuara 28 ülkeden katılım var.

Araplar Emlak Fuarı'na geliyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı, 3.kez CNR BXPO Yeşilköy' de...

2006 yılında Türkiye'ye, 13 milyar dolarlık emlak yatırımı!

2006 yılında Cannes'daki 'burgu kuleler'in tanıtıldığı emlak fuarında Dubaili Tameer Holding, Türkiye'de 8 milyar dolarlık bir proje planladığını, Türk Mall ise 5 milyar dolarlık yatırım planını açıklamış.

Emlak fuarında hedef 25 bin ziyaretçi!

EMLAK sektörünün önde gelen firmaları ve de dev projelerin yer aldığı ‘Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’, CNR EXPO Yeşilköy’de başladı.

Emlak fuarı 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek!

CNR EXPO Yeşilköy'de 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Emlak Fuarı'nın açılısını Suudi Arabistan Sanayi ve Ticaret Bakanı Tawfiq Al-Rabiah yapacağı bildirildi. Sektöre 2 milyar dolar katkı sağlaması öngörülüyor.

Türk firmaları 'emlak' fuarında!

Kafkasların Dubai'si olmaya hazırlanan ve ekonomisi günden güne büyüyen Azerbaycan, Türk gayrimenkul firmaları için büyük fırsatlar sunuyor. Bölgede ilk kez Bakü'de gerçekleşecek. Fuara emlak sektöründen Türk firmalar katılıyor.

CNR Emlak 2014 Fuarı, yıl 11 ile 14 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek!

2014 CNR Emlak Fuarı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında Cnr Expo Yeşilköy'de düzenlenecek.

Emlak sektörü temsilcileri Dubai IPS’de 8-10 Nisan tarihlerinde buluşuyor!

2014’ te iç pazardaki satışların daralacağını öngören gayrimenkul sektörü temsilcileri, yabancı yatırımcıyı yakalamak için sıcak satışın yapıldığı yurt dışı fuarlara yöneliyor. Emlak sektörü temsilcileri Dubai IPS’de 8-10 Nisan tarihlerinde buluşuyor...

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta! 

Türkiye'nin gayrimenkul satış odaklı tek fuarı olan 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 15'inci kez kapılarını açıyor. 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

İzmir'de emlak fuarı düzenlenecek. 27-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na 100 bin ziyaretçi bekleniyor.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

Cityscape Katar 2018 emlak fuarı bugün sona erecek!

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

Almanya İnşaat ve Emlak Fuarı başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi tarafından, Almanya'nın Offenbach kentinde düzenlenen "İnşaat ve Emlak Fuarı" başladı.

MÜSİAD Hessen, Almanya'da İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi, 21-22 Nisan tarihlerinde Almanya'nın Offenbach kentinde İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek...

İzmir Emlak Fuarı 21 Haziran'da!

Ulusal ve uluslararası yatırımcıların bir araya geleceği ve sektöre yönelik paylaşımların yapılacağı İzmir Emlak Fuarı 21 Haziran 2018 tarihinde başlayacak. 

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

Emlak Fuarı Haberi

Emlak Fuarı

Yaklaşık 8 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Marmara Konakları; 124 konut ve 4 dükkandan oluşuyor. 107 metrekare, 2+1’den; 329 metrekare 8+1’e kadar farklı daire seçenekleri bulunan projenin 2018 Temmuz ayında tamamlanması planlanıyor. Az katlı bina konsepti ve müstakil girişli bahçe villaları ile Beylikdüzü’nün yeni yaşam merkezi olmaya aday olan Marmara Konakları, aile konsepti ile de fark yaratıyor. Beylikdüzü’nün yaşam vadisi ve eğitim vadisi ile aynı lokasyonda yer alan Marmara Konakları, ayrıca denizmanzarası ayrıcalığını da sunuyor. Kapalı yüzme havuzu, geleneksel Türk Hamamı, sauna, fitness ve deniz manzaralı seyir terasınınyanı sıra çocuklar için oyun alanları ile de site anlayışını değiştirmeye hazırlanıyor.


İstanbul’un en fazla değer kazanan bölgelerinden olan Beylikdüzü’nde ve farklı ilçelerde tamamladıkları projelerle öne çıkan Marmara Yapı A.Ş, şehir...