26 / 07 / 2024

emlak gayrimenkul fuarı ankara

emlak gayrimenkul fuarı ankara

Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği Rem Fuarcılık tarafından ilk kez organize edilen Emlak & Gayrimenkul Fuarı sektör liderlerini ATO Congresium Fuar alanında başkentte bir araya getirecek...

Evim Türkiye Emlak ve Gayrimenkul Fuarı Almanya'da açıldı!

Almanya, Düsseldorf'ta düzenlenen Evim Türkiye Emlak ve Gayrimenkul Fuarına 72 firma katıldı. Fuar kapılarını bugün açtı...

İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27 Eylül'de!

İzmir Ticaret Odası ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası tarafından Elit Fuarcılık organizasyonunda düzenlenen İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27 Eylül’de kapılarını açacak. 

İzmir Emlak Gayrimenkul Fuarı basın lansmanı 20 Nisan'da!

İzmir Ticaret Odası ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası önderliğinde, Elit Fuarcılık tarafından organize edilen İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 21 Haziran'da kapılarını açıyor.

Konya Gayrimenkul Fuarı 19-22 Nisan'da!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) ve Konya Emlak Komisyoncuları Odası’nın (KEMKO) iş birliğiyle düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor.

CNR Emlak Ankara Fuarı 7-10 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak İstanbul Fuarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın himayesinde Ankara’ya taşınıyor. ATO Congresium’da organize edilecek CNR Emlak Ankara Fuarı, 7-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Duygu Yalçınkaya'ya 11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'nden ödül!

11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 20-21 mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. İran ve Avrupa'da televizyonlarda Emlak Turu programları yapan Duygu Meltem Yalçınkaya, Orta Doğu ülkelerinde iş yapan iş kadını ödülü verildi.

Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs’ta!

Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs’ta gerçekleştirilen.İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Alakuş, Birçok siyasinin, iş adamının yanı sıra inşaat malzemeleri, inşaat makineleri, emlakçıları, büyük iş makineleri ve gayrimenkulcüleri bir araya getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılarla buluştu!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından olan ve gerçekleştirdiği projelerle isminden söz ettiren DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılar ile buluştu.

Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı gerçekleşti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) liderliğinde 14. kez kapılarını açmaya hazırlanan 'Bursa İnşaat Fuarı' ile ilk kez düzenlenen 'IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın lansmanı sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı 6-10 Nisan'da!

Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım ve Finansman Fuarı 6 - 10 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Nisan'da!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23 - 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. JNR Fuarcılık ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group tarafından 10 yıldan bu yana düzenlenen fuara 52’nin üzerinde yerli - yabancı firma katılıyor.

Hatay, Mipim Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yapacak!

Suriye’de yaşanan sorunlardan en çok etkilenen iller arasında yer alan Hatay, bu krizi atlatmak için Mipim Gayrimenkul Fuarı’na çıkarma yapacak. Savaş, “Bölgede bir kriz yaşandığı için yatırım maliyetlerindeki düşüş yüzde 50’yi bulabilir” dedi.

Almanar Emlak Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almanar Emlak Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Manal Alkadou ve Yahya Aoudeh ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Esenyurt, Selahaddin Eyyubi Mahallesi'nde kuruldu.

emlak gayrimenkul fuarı ankara Haberi

emlak gayrimenkul fuarı ankara

Hızla gelişen ve büyüyen inşaat sektöründe, marka değeri kazanmış ya da bu yolda ilerleyen, yenilikçi, gelişmelere açık, çağımız beklentilerine uygun yapılar üreten lider kuruluşlar beş milyonu aşan nüfusu ile Başkent Ankara’da bir araya geliyor. Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği Rem Fuarcılık tarafından ilk kez organize edilen Emlak & Gayrimenkul Fuarı sektör liderlerini ATO Congresium Fuar alanında başkentte bir araya getirecek. 09- 12 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek fuar için geri sayım başladı… 


Konut ve ticari alan talebinin geçtikçe azaldığı  bir dönemde ticari durgunluğun hissedildiği bir anda gerçekleşecek olan bu fuarda talebin çoğalacağı tahmin ediliyor.


ANKARA’DA UMULMAYAN BÖLGELER PARLAMAYA BAŞLADI!

Emlak ve Gayrimenkul Fuarı Koordinatörü Remzi ÇAYIR; “Ankara'da önemli bir gelişim var. Neredeyse artık her alanda yatırım yapılıyor. Hiç umulmayan bölgeler parlamaya...